måndag

Hej kära bloggvärlden.
Helgerna går alldeles för fort trots att jag jobbar iprincip hela dagarna, har iallfall fått njuta av världens bästa sällskap i helgen och det är verkligen ovärderligt!♥ Har tankat upp energin till 100 så nu är det ny vecka som gäller.

Efter många om och men är lägenheten i umeå uppsagd, och nu är det dags för nya äventyr trots att vi knappt hunnit påbörjat äventyret därborta. Men det är väl så det är, saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig både på gott och ont. Önskar att vi ska hitta en lägenhet som vi båda (och Eros såklart) ska tycka om och känna oss hemma i och helst att älskling ska tycka det känns bra då det är med delade känslor att ska flytta från umeå. Får hoppas att det dyker upp någon inom rimlig tid vilket skulle underlätta.

Som ni märker är det fullt upp HELA tiden så tid åt bloggen har mer eller mindre blivit helt uteslutet. Men en eloge till er tappra som orkar hänga kvar - jag lovar att det blir bättre=)

kram till er!!


jag älskar diiigggg

Kommentarer
Postat av: therese

Meeeeeeeeeeeeeeeen! :( Vi kommer ju sakna ihjäl oss ju! Ni får hitta en lägenhet med ett extra rum så vi kan komma och hälsa på!!



Men det blir nog toppen ändå! Då vet vi ju var vi kan åka när vi vill ta en liten mini-semester ;)

2010-04-19 @ 14:19:27
Postat av: emelie

Bättre grannar kommer vi aldrig att kunna få! Men plats kommer vi alltid att ha åt er!!!=)

2010-04-20 @ 23:16:07
URL: http://emeliedegerman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0