STUDENT KLÄNNING..

Såhär fin är förresten min studentklänning (som för tillfället är trasig)
Och bilden nedan visar ett par rejält frechaaa dojjer som jag fann på tradera. VILL HA!




MORSDAG+SOL

det är så fruktansvärt skönt att solen har anlänt och jag hoppas att den har i åsikt att stanna  också..
Jag själv har idag njutit i solen med min älskling, ätit glass, promenerat, och läst världens bästa bok ungefär. JA men kalla mig efter men jag har typ aldrig tid att läsa längre! Dock blev det ändrig på det borta i greece där jag han läsa ut "män som hatar kvinnor" (mycket bättre än filmen förövrig) och även Carolina Gynnings bok -ego gorl. Just nu är jag inne på bok 2 av Stieg Larsson - Flickan som lekte med elden och den är fan king.

I övrigt så är jag så jävla klantig att jag snart skjuter mig i handen. Igår hände följande:
För de första så stog jag vid diskbänken och skakde en sheak, gissa vad som händer? Jo locket far upp och sheaken som var tänkt att landa i min mage for istället på alla andra tänkbara ställen som tapeten, golvet, mattan, bordet ..mja ni fattar
nr två, skulle såklart komma på att måla naglarna vid rumsbordet hos jocke. Sjävklart spiller jag ut hela jävla nagelacksburken så de far på vita mattan + dyr jävla soffan. INTE BRA
nr tre, jag ska visa min studentklänning för jockes mamma -och ja den var ju fin och sådär, problemet uppstod bara då jag skulle ta av mig den och dragkedjan kom på att den inte ville vara med längre= gick alltså sönder. Vad fan gör jag nu??? tur att gunnel är en ängel och ska hjälpa mig att få dit en ny bögdragkedja.
nr fyra, jag såg ut som ett hell i balklänningen och beslutade mig för att istället gå ut på gräsmattan och göra någonting jag är bra på= sola. Kom på att jag inte var så bra på de heller så jag ringde istället jocke och grät.

Man börjar ju på allvar fundera på vad man har sysslat med för jävligheter i sitt föregågna liv och som man nu ska bli bestraffad för..

Kör en instickare med denna bild för att du är king!

PS.GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA, LOVE U! HOPPAS DIN DAG BLIR BRA UTAN MIN NÄRVARO

update

Just nu befinner jag och jocke oss hos denna supersöta nalle.
Vi har just blivit bjuda på en supergod drink och solen strålar här utanför,
jag tror att vi kommer att våldgästa Therese och Magnus ett tag framöver.... undra vad det kan bero på ;)


Får jag lov att presentera lilla SVANTE=)

+ en annan sak, idag har jag kikat lite smått på lägenheter här i umeå, jo så sant som sagt och det är minsann mycket som lockar!
Nu ska vi mysa och dricka gott!
Kram

sol sol sol

Ja precis, det är fan hur soligt som helst här i underbara umeå och mycket bättre än så kan det nästan inte bli.
Min sockertopp är och jobbar så jag passade på att fara hem till hans mammi and dadyyy och njuta av sällskap och värme. TYP första helgen som jag inte jobbar och får detta kanonväder på köpet, jippii.
Förövrigt så är therese och mange  och hämtar deras valp idag, hopppas allt går bra vi längtar tills vi får se den lilla skatten. 

nu blir det att bänka sig framför det ljuva vädret och när jocke slutar jobba blir de grillat och (kanske?) fest.
Vem fan vet =)

have a nice day!

bye bye anderstorpsskolan

Här sitter man nu och inser att det typ är den sista dagen som är en riktig skoldag.
Historian har jag precis gjort klart viket medför att alla måsten inom skolan är utförda.
Studenten, HERE I COME!!!

+ att jag kände mig som världens gladaste människa igår då dom från Make Up store meddelade att
jag kunde få en tidigare tid för sminkningen till balen. HALELUJA BABE


Sinnes

Det är helt sjukt hur fort tiden går, siriöst hur länge sedan var det inte wilmer föddes, igår????? nä han ska fasen fylla två år och kan redan prata och typ springa fortare än vad jag gör... och det är framförallt när man sitter och tittar på gamla bilder som man inser att livet går fortare än en bergodalbana.

Hemavan -07. Helt sjukt king men många underbara minnen





Turkiet Aug-07


Amira är beeeebis

Och för att inte glömma alla otaliga resor till sthlm som jag och elin gett oss av på och allt annat skoj, dock kan jag inte bjussa på de bilderna nu eftersom att jag har dom lagrade på andra datorn, men att lägga upp såhär mycket bilder som jag har gjort är ju fan rekord för mig och värt en eloge. eller vad säger du Zola??

TJADÅ=)

inte ok

Jag ville fan ta mitt liv igår då jag insåg att jag tryckt ner min brors dokument utan att spara först,
men nej iställt fick man sitta uppe och skriva om hela skiten för att înte riskera att BLI mördad.
Men nu till en ny dag och förhoppningsis nya händelser, nu på morgon blir det NK - har förövrigt just gjort klart alla uppgifter som ska in idag + uppsatsen så det känns king, nu återstår det bara att kasta boken i papperskorgen. Sedan blir de SV,  och därefter en avklarad skoldag.NICE jag längtar til freeeeeee



time for a new start

ja dedär med update snarligen blev kanske inte riktigt helt sanningsenligt....
har som haft allt annat än detta att tänka på så har inte varit så mycket att göra åt den saken.
Men vad säger ni? bättre sent än aldrig!

Som sagt kan jag börja med att konstatera att dedär jag snacka om att de skulle vara magiskt att se på beyonce inte riktigt stämde, de va tammefan tribbelmagiskt helt oslagbart och ett minne jag lär bevara i all framtid. Trots att jag hade 13 cm klackar på mig så gjorde de inte ett kiss för jag såg fan hur king som helst och jag tror aldrig att jag har sjungit så mycket, så högt och (så falsk) tidigare i hela mitt 18 åriga liv. Och jag vill bara dit igen, vill bara befinna mig där och återuppleva känslan.....MUIMMIIIII




För att sedan fortsätta måste jag tala om att resan till greece även den var något att hoppa högt för, så många fina stunder trots att blixtar och dunder härjade kring kreta och gjorde oss måttligt förbannade!  Hänvisar till denises blogg för att sammanfatta en del kring resans gång, Zola kan ju även hon berätta sin livliga historia kring her boyfriend ASLAN the man. 


Men efter två veckors frånvaro från mina solar var det ändå skönt att komma hem.
Trots roliga äventyr måste jag ändå konstatera att borta är bra men hemma bäst!

Love you.


lördag

Jag tar det kort:
Världens bästa beyonce
världsbra resa
världsbra brudar
melontuggummin
regn och åska
moln
sol
bakfylla
fest
bad
OCH MYCKET MER!!

update kommer snarast, då jag inte befinner mig i stugan eller på jobbet.



onsdag=BEYONCE

Då var man ntligen hr, helt obeskrivligt!
Dagen började ju king med att försova sig och i följd med att glömma mobilen då man vl fåt sig ivg,
vl på flygplaten visade det sig att elin hade tagit fel flygnummer, bra?? nä men nog gick de bra ändå tillslut förutom att det såklart pep då jag kulle gå igenom skerhetskontrollen.

Väl i stockholm vart det till att besöka Camillas lägenhet och drefter shopping.
Nu har vi just tit tacos och de var götttt + att vi har sprättat första ciern/spritenså nu är vi så redo vi bara kan bli för våran favorit. Dock ringde dom såklart och meddelade att vårat plan är försenat i 3 timmar och de sög ju. tackars zola som ska spendera många timmar alone på arlanda.....  MEN vi tnker på dig korkizola.

NU ÄR DET FEST OCH DAGS FÖR DEN EN AV DE BÄSTA DAGARNA I MITT LIV
WIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HR KOMMER EN SKITPASSANDE BILD=)


tisdag

Känner hur dagarna rullar fram med stormsteg, vilket inte är helt fel men dock lite stressande då jag varken har packat eller inhandlat alla sakerr.. fast de lär ju i och för sig gå på ett kick!
Än så länge har jag hunnit lämna världens sötaste lillebror på dagis, gått promenad med världen finaste hund, varit på skolan och därmed gjort  talet i svenska C, gick kanske inte bäst i världen men jag menar vadå, vad gör det om hundra år? och sedan har jag hunnit gå en prommis till. Inte illa pinkat va?:)
Ikväll väntar en snabbis på stan, dansuppvisning löpning och packning.

Det enda negativa jag kan komma på just nu är att jag kommer att längta ihjäl mig efter världens bästa kille.

SHOOEEES


Meen ja, älskar jag inte skor så säg. Dom här skulle jag utan tvekan vilja ha på mina fötter i sommar, kommer från bronx och kostar sisådär 1099:- lätt pinkat då man inte bara har slängt ut en tusenlapp denna månad. 

Idag har jag iallfall gjort dagens goda gärning, for och hämtade mormor så att hon skulle komma sig iväg och handla (hon är gipsad vilket inte gör det särskilt lätt att varken köra bil eller bära kassar.)
Före det besökte jag stan med erika och elin. Jag hade varit väldigt duktig med att skriva upp allt jag var tvungen att inhandla innan vi far, men jag var lika duktig på att glömma den hemma på bordet så det var inte särskilt mycket jag kom hem med. Efter det har det varit en relativt lugn kväll utan jobb, men den tiden var inte svår att fylla upp då jag istället inte hade det fattigt på skolarbete. Och jaa vissa har det ju redan så jävla bra att dom redan befinner sig i huvudstaden... nä precis, känn dig inte träffad denise. we loveU, du kan ju alltid värma upp innan vi kommer =)

just nu ser jag fram emot:
-Beyonce 13/5
-Kreta 14/5
-Balen 9/6
-Studenten 11/6
-SOMMAR 09

MEN PARTY-LIKE-A-ROCK-STARRRR SÄGER JAG

you name it!


3 dagar kvar!
Men i min tankeverksamhet så befinner jag mig redan i globen med Beyonce rakt framför ögonen, magiskt ögonblick..
men för att återgå till sanningens ögonblick så sitter jag just nu med ett fett psykologiarbete framför mig och vill bara bli klar klar klar...

see youu

pussss



lovelovelove


lördaggg


Startade upp dagen med en tripp på badhuset för att sedan bege mig en snabbis på stan.
Jag och elin peelade oss som aldrig förr så att brännan ska hålla längre då vi kommer hem från Greece!
Wilmer var inte ett dugg intresserad av det utan ville hellre vara under vattnet än över, men då är det ju tur att man har en söt pojkvän som ställer upp och och badar tills krafterna tagit slut, vilket de aldrig verkade göra...

Men vad säger ni om mitt inköpt?? personligen är jag helnöjd:D kommer troligen att användas fliiitigt, passade även på att köpa en fiinfin klänning och en kjol från gina samt ett par jeans short från bikkiiis.JIIIPIII säger då jag, nu är jag ju nästan redo för resan med mina giirls!! Än mer lär det nog dock bli i sthlmmm, och de är ju då fan inge å klaga på!

nuu äre time för grillat, MUMS

på begäran


Sååååhär fina är mina naglar nu,´kingeliKING 

-

Jag måste vara den enda i världen som sitter kvar efter en avlutad skoldag då solen lyser som en gud där ute.
Men nej, nog ska jag vara duktig nog och sitta kvar så att jag nån gång kan bli klar med allllllt


7 maj

jag är heeeelt slut, for tidigare till skolan för att kunna påbörja ett av 1000 arbeten som jag hade hoppats på att kunna lämna in innan jag beger mig iväg. Gav lite resultat iallfall så jag är nöjd! Zola var inte mycket sämre hon som punkligt befann sig på skolan kl 10, jag är förvånad???? men dock hade det väl orsakat att en del saker på vägen TILL skolan inte blev riktigt lika bra, bland annat en halvlåst cykel.....

Därefter var det bara till att trampa iväg på NKB lektion och PsykologiB innan det var time för att fara på jobbet för en lååååång arbetsdag där det väntade en hel del hungriga gäster. Imorgon hade jag tänkt kliva upp tidigt för att kunna fortsätta på mina uppsattser, sedan blir det skolan och jobb på det! Men efter det blir det förhoppningsvis en lugn helg med min älskade pojkvän som jag förövrigt håller på att längta ihjäl mig efter. lääääängtarrrrrrrr. eller tjaaa, kanske inte helt lugn med tanke på att det är partaj och en massa andra saker som måste göras... men ändå!

Men NU: dags för att avsluta arbetsdagen!







MUMS


Kycklingvingar för hela slanten ZOLA!

Ögongodis

Dessa skulle mer än gärna kunna få raffa åt sig en plats i min garderob



KÖRRRR

Ja vad säger man när man egentligen borde sitta och gräva ner sig i pluggning men istället gör allting annat?? Dagen i ära har iallfall gått fort och efter skolan var det dags för ett besök hos Kickis Nagelmakeri, NU är nailsen fina igen och de är ju inte helt fel. Sedan var det bara att bege sig till jobbet för en 8 timmar lång arbetsdag också...
MEN nu har jag åtminstone gjort en någorlunda bra planering inför denna vecka och den kommande för att hinna med allt skolarbete... om den genomförs återstår att se.


Och varför inte denna fagra bild?
Fest i all ära!

Time for a new day

Dags att bege sig till skolan då för en lektions NKB... blir rätt taggad då man tittar ut och inser att det typ regnar tonvis med vatten. MEN vad gör det då man vet att Beyonce väntar om 7 dagar och att man befinner sig i ett varm Grekland om endast 8 dagar!!!!?
Dock känns det en aning långt bort då man inser hur mycket plugg man måste ta tag i innan + massa jobb. Ibland vet man inte hur man ska lycka få ihop tiden så att den räcker till allting.

BEYONCE

Ja och sedan så vart de då min tur..
Och varför inte börja med att slänga upp dessa bilder för att uttrycka min glädje??


MYCKET BÄTTRE KAN DET INTE BLI!!!

LÖV IT


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0