time to sleep

vilken dag/kväll det har varit, såå mysigt att fara iväg (som jag typ sagt 18000 gånger, men tåls att upprepa) men att fara med nära och kära och umgås, det är helt ovärderligt och något man sällan uppskattar! Nu har manfått sig några drinkar och lär sova som en död björn, jocke ligger i sängen med en öl och är överlycklig över att det är 2 ½ man på tv - och nu snackar vi verkligen överlycklig.. typ som att gossip hade dykt upp på rutan istället, för DÅ blir man på good mod.

jaja, inte så mycket shoppingbilder men tyvärr så fick ju kameran såklart slut batteri.
bilder som bilder, bättre blir det ju inte!=)




afton

Tjatja, kör ett litet kort inlägg här nu då vi precis har chekat in på hotellet och är påväg ner till lobbyn för att ta oss en drink eller två, då känns det verkligen som sann semester! Dagen har bjudit på många trevligheter och imorgon bär det av till ikea där det lär sprättas lite peningar. Hotellet är iallafall super (vilket vi redan visste då vi varit här tidigare) Men mer fakta får väl helt enkelt komma senare.. nu ska vi bege oss och möta upp resten av gänget!

kram


destination sundsvall

yes nu är vi påväg, har húnnit med ett kort stopp i min blivande stad umeå där vi mötte upp min darling.
Nu sitter vi i bilen och peppar i takt med "rap das armas" och michael jackson samtidigt som solen bara hänger med. Nu hoppas vi på fortsatt bra väder + att vi ska njuuuuuta som bara den!  Det är galet hur skönt det är att vara ledig då man verkligen förtjänar det! För det är ju verkligen så, skulle man vara ledig hela tiden så skulle det inte alls vara roligt och speciellt.

hade allesammaaans



Slänger upp lite bilder som blivit tagna hittills:


godniiiiigt

JAG ÄR shoppingsugen naaaaanting. Villha villha villha typ allt jag tittar på, synd bara att det är en jäkla massa saker som jag ska investera denna månad vilket medför att mina sko-köp verkligen måste tänkas igenom innan de genomförs. Jag får väl se hur det blir men den saken nu då vi beger oss till sundsvall, kan hända att jag kommer hem några skopar rikare och det skulle iallafall inte göra mig ledsen, vet dock inte om det uppskattas riktigt lika mycket av min babe. Nu ska jag ut en kvällsprommis men min älsklingshund och sedan är det tid för mig att sova. Har med mig datten på vår tripp så eventuella köp kan komma att visas upp!




Nu önskar jag och wilmer er alla godnatt.


blondie

shit vad denna dag har sprungit iväg, mina 8 timmar på jobbet kändes snarare som 4 och tur var väl det. Nu har jag iallafall varit på  besök hos frisören och ja, jag är numera ljushårig -like old times. Men jag är nöjd för stunden iallfall, frågan är bara hur länge den nöjda tiden ska vara. Kan ju hända att jag redan imorgon vill bli brunhårig igen...
Nu är det hög tid för mig att ingrip som frisör själv och klippa pappsen.

ps, trisslotter är king, idag vann jag 50:- och gick med andra ord plus minus noll samtidigt som jag fick känna spänningen i typ 10 sek.



du är ovärderlig.

ledighet är ljuvligt

yesyesyes, nu jobbar jag en dag till sedan bär det av till sundsvall, ikea, shopping och hotell, hur bra låter inte det??
När jag kommer hem är det mycket med flytten som ska ordnas och packas + att jag jobbar 7 dar i sträck och dit längtar jag INTE, men men långt kvar innan dess!  Efter jobbet ska jag iväg till denise och fixa håret (eftersom det inte blev av i söndags) och förhoppningsvis kommer jag därifrån blond, eller ja, nästan iallafall! frågan är ju bara om jag kommer att ångra mig en sek efter att jag färgat de och färga tillbaka igen?? återstår att se.

kram



bilder från byske


favorit.


 


tack alla för en minnesvärd helg.

GRATTIS WILMER ♥

Idag är det inte vilken dag som helst utan det är världens underbaraste unge som fyller 2 år, kan inte fatta att tiden går så ofantligt snabbt, nyss låg du i magen och nu springer du snabbare än mig.

loveyou honey!





söndag

Idag är det söndag och det är väl den dag i veckan man vanligtvis inte brukar uppskatta, MEn det gör faktiskt jag för jag är ledig idag och det är så sjukt skönt. Det har varit en kanonhelg med en hel helgs vistelse på byske camping med jocke och hans släkt med bland annat singstar, volleyboll, bad, god mat, prat, boul, MASSor av folk och alkohol, mums. Så denna dag får helt enkelt bli till för att återhämta sig och göra sig redo för kommande vecka = jobb, sundsvall, ikea, shopping osv, det kommer att bli hur lysande som helst och jag längtar redan. Nu är det time för god mat (återigen) och lite film innan det är dags att fixa håret hos denise=)

hade



lördag hela veckan

SJUKT hur fort tiden går, fattar inte att det var typ snart 2 månader sedan vi tog studenten!!!!! HJÄLP
Och sedan kan man ju ta och fundera över vad som hände med vädret? såg ut att bli kanoners där ett tag just innan stadsfesten, men sedan var det som att solen bara dog ut och kvar finns regnet... egentligen bör väl inte jag klaga mest med tanke på att jag jobbar varje dag men jag tycker synd om dem som ska ha sin semester.
Idag jobbar jag (som vanligt då med andra ord) och efter det blir de byske igen och JAG gillart. Igår var det singstar på hög nivå och som det ser ut just nu ledar jag, men antar att jag inte lär få behålla den förstaplatsen då jag återvänder eftersom att det kommer bli krig tills jag har förlorat.. vad som även känns king är att min familj ska komma ikväll och jag längtarrrrrr!!

Ha en king dag, ska försöka sätta in lite bilder ikväll, om jag kommer ihåg.....
KRAM


♥ my loveeee

godmorning

helllooo, trots att klockan enbart är 09.20 så har jag hunnit med att köra från byske, packa alla grejer här hemma, duscha, gjort mig i ordning för idag och nu  finns även lite tid för datorn innan det är dags att sticka iväg till jobbet.
Jag är intee peppad men det känns ju rätt skönt att få sluta kl 16.00 istället för 18.00 som det var tänkt från början. Efter jobbet gasar jag iväg till byske igen där grillat, underbara människor och säkert någon form av sportaktivitet väntar,,, hoppas att ni får en bra dag trots att vädret inte ser ut att vara på topp idag..

KRAM


hur sant är inte detta??


BYSKE

Ja idag är de dagen efter och i morse, eller snarare vid lunchtid då jag tog mig upp ur sängen mådde jag ju som en gud.
Jag och Jocke hann faktiskt ovanligt mycket med tanke på vad tiden var då vi  klev upp,  tvätta bilen, fara på systembolaget, tanka bilen, fara på barnenshus och tillsist bege oss till byskecamping där vi nu befinner oss med Jockes släkt, mys mys mys säger jag bara. Nu är de bråttom och ingen mer tid för datorn finns, det är nämligen dags för volleybollmatch, och känner jag släkten nordin rätt så lär det sluta med blåmärken, stukade fötter osv.

HADE

tadaaaa

Hej, nu är det en timme och en kvart kvar på denna jobbardag och det innebär även att det är så mycket som en timme och en kvart  kvar tills första alkoholhaltiga dryck ska sprättas + att jag är ledig imorgon, can´t be better.
Just nu känner jag bara love life och jag skulle mer än mest vilja ha nya skor.


typ dessa skulle gärna kunna få sitta på mina fötter under kvällens gång.
komsiiikom

gojane.com

BAD DAY

Hejhej, Denna dag har varit jobbigggggg, man börjar ju på allvar tycka att vissa kunder lika gärna skulle kunna hoppa i älven istället för att göra livet surt för andra. OK kanske var det att ta i men alltså jag blir  SÅ lessssssssssssss på människor som inte kan uppskatta någonting och som bara är ute efter att gnälla samtidigt som dom bara tar energi från en...............................
men jaja, nog om det, för att lyfta upp stämmningen så säger jag bara som så:

TAGGA FEST  

ps, någon som är ute efter en 1:a i umeå? ring mig nu dirrr

JAG ÄR

SÅ SJUKT TAGGAD PÅ FEST, VEM FÖLJER PÅ STATION PÅ ONSDAG?????????
JAG FAR FAN ENSAM OM INGEN ORKAR.


JO, SÅ VAR DET MED DEN SAKEN
PUSS

UPPDATE: JAG HAR FET ÅNGEST FÖR ATT JAG INTE FOR PÅ TRÄSTOCKS, JAG VERKAR HA MISSAT LIVETS KVÄLL, MEN MEN, DESTO MER FEST FRAMÖVER SÄGER JAG DÅ BARA!!!!!


18/7

Trots att helgen inte är över så säger jag ändå: vilken helg! Igår då jag slutade var det bara raka spåret till umeå som gällde. Som jag tidigare berättat så hade vi ju fått klartecken med lägenheten så vi skulle fara direkt dit och kika på den såklart och jag var måttligt nervös, men jag kan meddela att den verkligen var fin och att vi kommer att få det hur mysig som helst! Inte nog med det, vi har ju Therese och Mange några trappor ovanför oss så det känns tryggt att veta att man alltid(?) har sällskap nära till hands! Efter att vi kikat på lägenheten bar det av till Jockes mamma och pappa där grillning, kubb. drinkar, skratt och underbart sällskap väntade. Idag var vi en snabbis på stan och vi hann även fara en sväng till leos lekland med wilmer. Egentligen var tanken att vi skulle köra ner till skellefteå redan idag igen och besöka trästocks plus att jag jobbar imorgon, men vi valde att stanna här istället och taga fest till ett senare tillfälle, så till er som befinner er på trästocks=hela skellefteå, så hoppas jag att ni får en härlig kväll.
Jag passar på att avsluta dettta inlägg med bilder som får sammanfatta min gårdag och även denna dag.

Kram


 
Wilmer är kär


Pappa och Mamma njuter i solen


Therese och Svante


Pappsen


Världens gulligaste bild på Wilmer och Svante


Halva gänget


Therese och mammaa


En härlig bild på Jocke och Wilmer


Jocke idag på leklandet, trogen datanörd.....


Wilmer och kusin Elin


TJABBA

JA, imorgon är jag ledig!!!!!! och den här veckan har trots allt inte gått så sakta utan snarare tvärt om - den har flugit förbi.
Har inte uppdaterat på ett tag så kan väl börja med att säga att HP var king, jag längtar redan efter nästa film och då blir det såklart premiären med elin, för det har jag ju redan bokat in..
Idag far vi till umeå, familjen är redan där och väntar så det blir att gasa iväg direkt jag slutar, och jag har längtat efter alla nära och kära där borta så det kommer att blir SÅ bra!
Vi har även fått klartecken med lägenheten, den är VÅR! Jag ska alltså flytta till umeå??? can´t believe it hur jag ska överleva utan mamma?? min min min mamma som alltid har varit typ 2 meter ifrån mig..... intressant. 

PUS


trött tröttare och tröttast

Hej hej hallå där, jag är tröttare än vad som är tillåtet och då kan jag inte påstå att det känns skönt att veta att man ska jobba 8 dagar i sträck, har dock gjort bort 3 så jag är nån dag närmare ledighet iallafall....
Igår var det jobb (såklart) som gällde och efter det så vart jag och jocke firade av familjen med trerätters, kubb, kort  present och allt vad det innebär, tack så jätte mycket för en fin kväll allihopa!
När jag har gjort bort denna mördarvecka så bär det av till umeå för ett kort besök och jag längtarrr. Vi ska även få veta hur det blir med lägenheten i veckan och jag hoppas hoppas hoppas på det bästa!
Men innan dess så är det HP på onsdag och de kommer ju att bli kingkingking!

HADE!

Sol, ett glas vin och nummret av veckans Fredag

Ja precis, hur skönt låter inte det? Just nu sitter jag ute i stugan med ett glad vin vid min sida och har just bläddrat igenom veckans nummer av Fredag som förövrigt är en riktigt bra tidining. Det känns så otroligt skönt att komma hit efter en jobbdag och bara känna att man kan sätta sig ner och koppla av. Tanken var väl egentligen att det skulle bli fest ikväll men jag fick lov att vara tråkig (förlåt elin) och dra in mina vingar som erika brukar säga. Jag blev även måttligt förtjust idag då jag hade slutat jobba och skulle sätta mig i bilen för att köra hit, självklart startade inte bilen och var  helt stendöd. Batteriet hade av någon anledning kommit på att det inte ville vara med längre och lagt av, då är det ju tur att man har en storebror som kunde vara snäll och komma med startkablar och en bil som var fungerande.

Nu är det dags för tacos och en mysig kväll med min älskade kärlek. Hoppas ni får en fin kväll i detta ljuva väder.
Kram

Kan vi promenera hem i GBG-regn

Vad hände? Himlen öppnade sig och mina planer gick i stupet. Jag som hade sett fram emot en lång prommis men alltså det var typ nästintill omöjligt att bege sig ut och hade jag gjort det så hade de då inte varit för att jag tyckte det skulle vara kul utan då hade det varit utav rent tvång. Nåja, kommer väl förhoppningsvis fler regnfria dar under denna "sommar".
Bra blev det ju tillslut iallafall, pappa for och hyrde film och sedan vart de bara att sitta och mysa i soffan här hemma och vara glad för att man slapp sitta ute.

Mer än så hade jag inte att tillägga. Nu ska jag sova sova sova


lovelovelovelove.

Piteåtown

Idag var det min lediga dag och den blev helt kanon, jag mamma och wilmer bestämde oss för att ta en tripp till piteå för att avnjuta denna dag. Där har vi nu befunnit oss så gott som hela dagen och vi kom hem några klädesplagg och skratt rikare och de var ju inte helt fel, TACK för de säger jag! Idag ryktades de om fest på lanternan men för min del blir de nog inge av och jag får helt enkelt stå över denna gång, jobbar hela helgen och nästa vecka fram till lördag och jag känner att jag behöver all sömn jag kan få. Funderar istället på att ta en lång prommis, mysa framför tv:n och göra en hyfsat tidig kväll så att jag tar mig upp imorgon. Dessutom kommer min jockeplutt imorgon och inviger sin semester, JIPPI!=) Hoppas allt är bra med er trots att vädret gör att det mer ser ut som höst än sommar ute.

kram


Fest i umeå.
Den gången lyckades jag uppenbarligen med att poppa pockorn utan att bränna dem... king

NIGHT

Tänkta bara köra ett instick nu på kvällsfronten och önska er godnatt. Själv är jag påväg ner i sängen och min kväll har varit otroligt mysig med en massa brudar att snacka med, hoppas att er kväll har varit lyckosam!=) 

Avslutar denna lyckade dag med följande bild




Here we go, stadsfestenbilder!

Hellooo, nu är min arbetsdag avslutad vilket innebär att jag är ledig imorgon, hur sjukt skönt känns inte det?!
Efter jobbet var de bara till att promenera hem, sedan hade jag lovat mig själv att jag skulle ut och springa så de var bara att snöra om till löpardojerna och dra sig ut, väldigt skönt faktiskt nu när solen äntligen vill kika fram igen.
Egentligen så har jag inte tid att sitta här för jag borde stå i duschen och göra mig klart istället eftersom att jag förmodligen ska ut med lite brudar ikväll och strosa på, men nu hade jag ju sagt att det skulle komma upp lite bilder såå, here we go! 
 
































Lite bilder blev det åtminstonde!=)

Bild update kommer snart

Hej och förlåt till er som följer bloggen att jag inte la upp bilder som jag lovade,
jag var nämligen klantig (som vanligt) och glömde USB-sladden i stugan så det blev lite komplikationer där.
Har dessutom jobbat hela dagar och på kvällen har jag inte haft ro att sätta mig vid datorn då jag haft mycket annat att hinna med, men ikväll blir de andra bullar. Förhoppningsvis kommer lite bilder från i helgen osv och efter det ska jag försöka vara lite mer aktiv och lägga upp bilder dagligen, får se hur det kommer att sluta men hoppas kan man alltid göra!=) Hoppas förövrig att Denise, Jessica och compani får det härligt i greece, vi är avundsjuka här hemma!!!!
Nu ska jag fortsätta jobba!

kramar

måndag och dags för en ny vecka

Jajemensan, dags för att avverka ännu en ny arbetsdag och det går trögt. Känner mig trött, otaggad och äcklig. Vill inget hellre än att fara hem igen, lägga mig under täcket och inte kliva upp på typ hela dagen. Kafferast just nu iallfall och man får väl vara glad över det + att jag har haft en kanon helg som sent kommer att glömmas. Längtar dessutom tills jocke får semester och då han kan vara här mermermerrr. I´m in love, nykär efter mer än två år och de är ju hur mysigt som helst!=) 

Bilder från i helgen kommer senare idag, nu är de time to work. hade!


som om stämningen fanns kvar, när mörkret lagt sig dunkelt över stan

Tja lite kort om gårdagen: skitroligt och bra förfest här hemma, spårade dock lite och insåg vid halv 1 att det befann sig någon inlåst på min toalett som snarkade, fick panik och hämtade en kniv för att öppna dörren, till min åsyn fick jag alltså se en halvnaken, sovande kille som ligger på toagolvet, för att vara ärlig så var de inte långt ifrån nära döden upplevelse. Fick förövrig även betala en taxiräkning på ca 300 spänn pågrung av att en viss person tappat bort sin börs, de sög och jag fick inte ens ta del av åkturen i taxin själv så de var bara sämst sämst sämst och jag vill ha tillbaka dom pengarna nu nu nu. Men annars så var de bara roligt och här hemma syns det knappt att någon har varit.
Nu ska jag och min älskade boy fara till stugan och käka middag, ska bli gott och trevligt. Hoppas ni har det bra



Du är bäst. puss

TJA NU ÄR DE BARA ATT KÖRA

Vädret är ju inte särskilt ball och det är svinkallt, men wo gör de må jag säga man lever bara en gång så lika bra att vara nöjd, tacka och bocka för det man får och glömma det man inte fick.
Nu taggar vi och bara kör, fest till imorgon och de kommer att bli super.

PS, LOVE YOU JOCKEPOCKE<3


VILKA BRUDAR!


stadsfesten day and night

Jepps, nu kör jag ett litet instick med bilder från i torsdags, och som vanligt säger jag BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.
Ikväll kör vi igen men innan dess väntar arbete och lite städning. Jag hoppas att vädret är med oss och att det ska klarna upp lite innan det är dags, jag är iallfall taggat till tusen och hoppas innerligt att det inte ska vara sjukt långa köer in till öltälten. Have to go, ska gå till jobbet idag och då är det banne mig hög tid att göra sig i ordning.

See you in the club!


Karusell för hela slanten


Wilmer var SÅ nöjd då han hade fått sin bilballong, som senare for upp i himlen.











UNDERBARA UNDERBARA UNDERBARA DU!


Världens underbaraste lilla kille

heywzup

Igår var de fest och idag mår jag bra, en hel arbetsdag väntar och de känns ju super skoj.
Jocke kommer idag JIPPIIIIIIIII jag längtarlängtarlängtar.

HADE!

090702

YES, idag är jag ledig och det känns ljuvligt, vädret är kanske inte direkt i samma nivå som det har vairit tidigare i veckan men jag menar, heeeyyy wo gö de? inget regn så långt mitt öga kan nå iallafall och det räcker gott och väl åt mig.
Vaknade upp sisådär vid kvart i 9 och såg att jag hade fått ett sms av erika "ring mig direkt då du ser det här" så jag tog henne på orden och ringde, i andra änden av luren svarade en halverst sovande erika, precis som jag trodde. Just nu sitter jag ute på altanen med mamma och  mormor och dricker en kopp kaffe, då wilmer vaknar så ska vi ta och bege oss in till stan för ett besök på stadsfesten, får se om det finns några lämpliga karuseller som kan beprövas. I övrig så taggar jag för ikväll då jag ska få träffa tjejerna och vi ska bosätta oss i nått öltält, kanske?

Nu känns datorn inte speciellt aktuell längre , mer bilder lär väl komma nån gång framöver, har ju en hel del på lager som gör sig värda en plats här. Ha de king!

Mamma just nu på altanen


Mormor nu på morgonen



midsommarmys här i stugan


Tjejen som tryckte en HEL pizza på ca 3 min




Onsag kväll - ännu en dag närmare HELG

helluuu, just nu är det en mycket trött emelie som skriver och jag hoppas att ögonen ska hålla sig öppna tills jag hunnit spara inlägget. Idag har det - som ni säkert märkt varit SJUKT varmt, och inne på jobbet så var det inte så mycket svalare vilket har gjort att man typ har känt sig svimfärdig hela dagen trots att man halsat i sig vatten. På lunchen hade jag tur och fick komma till denise och klippa mig vilket var välbehövt, annars hade de väl börjat ramla av mig vilken sekund som helst...

Imorgon blir det stadsfesten (som alla andra dagar) och det lär ju bli rätt baaaalllll.
Måsteäven avsluta med att erkänna en sak, jag är så sjukligt avis på alla som  kan ligga ute och steka i solen och bli bruna och fina... själv får man ruttna inomhus och steka sönder huden i solariet snart....... för att trösta mig själv tänkte jag kolla på dessa frecha prylar, jag vill TYP ha allllt alllt allt.


GIVE IT TO ME!

GODNATT

Nu är klockan sisådär 10 i tolv och jag ligger i sängen och borde egentligen sova nu för att överhuvudtaget fungera någorlunda imorgon, men innan dess:
Ikväll efter middagen tänkte jag såklart vara hurtig och gå en lång prommis med hundarna, mamma frågade typ 20 gånger om jag verkligen skulle gå så långt med tanke på att de var så mycket mygg, jag var fast besluten och tänkte att SÅ farligt kan det väl ändå inte vara så jag gav mig ut. Efter 2 minuter tänkte jag "fan hon hade rätt, det är hur mycket mygg som helst, jag får springa istället" efter 3 minuter tänkte jag " jag kommer att äta mygg till efterrätt, dom är ju överallt och JAG DÖR" efter typ 10 minuter då jag hade gått igenom de värsta tankarna om mygg och intalat mig 1000 gånger att jag inte skulle vända om så stack det som FAN på mina vader, jag kollade bak och såg på allvar typ 50 myggor sitta på MITT ben, och de måste typ ha varit lika många i mina öron för de surrade fan mer än en borrmaskin. Så vad gör man????? JO ringer mamma och ber henne komma och hämta mig, samtidigt försöker jag ta bort myggen från mig själv + från hundarna + att ja försöker springa samtidigt. Men vad som ändå är nämnvärt är att jag typ han komma 2 km i alla fall så jag får väl vara nöjd över det.....

PS, hade faktiskt tänkt dela med mig av bilder men det ville visst inte bilderna så då tar vi en gammal goding
PUS


RSS 2.0