nuu sticker jag

arbetsdagen avklarad = jag far till umeå nuuu på direkten!
Skulle bara vilja vara där nu för jag skanar jocke mer än mest just nu!
Så nu sitter jag och Amira här på jobbet och inväntar bussen, när vi väl är framme blir de promenad och mys framför tv:n med diverse godsaker (hoppas jag) då jag har skickat jocke för att inhandla någonting ätbart!

Kanske inte hörs någor mer idag pga av att vi inte har internet i lägenheten ännu.
Kanske lika bra för då får vi tid att bara mysa ännu mer=)

MÅ OCH LEV!

gina tricot

Och nog kan ni räkna med att alla skellefteås tjejer hade samlats utanför ginas nya lokal för att kunna storma in kl 1200 då de öppnade. Jag är inte en sådan som gillar att trängas, stå i kö för att betala/prova(har världens sämsta tålamod) eller typ slåss för att ta mig förbi. Blir enbart irriterad och arg vid sådanna tillfällen! MEN vad ska man göra då man har spanat in något man verkligen MÅSTE ha? Jo, då har man ju två alternativ, antingen skiter man i det fullständigt eller så ger man sig fan på att man ska ha den grejen och krigar sig imellan folkvimlet. Och ja ni kan ju gissa vad jag gjorde, jag valde såklart alternativ nr2 och krigade mig in mellan alla hann raffa åt mig byxorna jag skulle ha. Efter de ställde jag mig i kön fort som fanken och betalade ännu sabbar och sprang typ därifrån tillbaka till jobbet.
Av det jag såg (då jag inte fokuserade på kassan) så tyckte jag inte att gt hade kommit med allt för mycket läckra nyheter. Blev besviken att min jacka som jag spanat in och hade hoppats skulle finnas visade sig inte alls finnas... jag får helt enkelt söka vidare.

Hoppas ni andra brudar lyckades kriga åt er det ni skulle ha=)


090827

yaadaa nog har denna dag sprungit förbi och jag har faktiskt hunnit med en hel del!
Det gick bra på arbetsförmedlingen och äntligen tog jag tummen ur och for dit för att fixa upp lite papper med mera.
Känns så skönt för nu slipper jag känna mig stressad över det något mer just nu iallafall. Efter de var de såklat jobb och de gick ju som vanligt, inga konstigheter med de! hann även med att fara och se lite på fotboll (blev dock ingen längre tid då jag hade wilmer i släptåg) och efter de har jag packat ihop lite grejer som ska med till umeå imorgon. Vettefanken hur jag ska lyckas släpa med mig 4(?!) väskor och en hund till bussen imorgon då jag endast, så vitt jag vet, har två armar att tillgå. Lär ju bli ett projekt i sig och de ska väl gå det med på nå vänster.
Nu ska jag lägga mig i sängen, ringa min älskling och SOVA till kl 0800 imorgonbitti.
Hoppas ni har haft en bra dag!=)


som vanligt är beyonce skönheten själv


lurad

neheeeppp och så var den lyckan som bortblåst. Inte blev de någon löning för min del idag inte pga det blivit nå strul med banken så pengarna inte har överförts... imorgon ska dom iallafall ha landat på kontot och jag får väl se de som så att de förhoppningsvis räcker någon dag längre istället!

Nu jobbar jag på som besatt och ikväll blir de till att se fotbollsmatch.
HADE!=)


kaaatjiiing

smaaach sa de ba sedan landade hela lönen på kontot, och de ska firas!
Om jag fick bestämma och hade råd så hade jag mer än gärna slängt ut hela min garderobs innehåll och investerat nya
frecha höstkläder för hela slanten. Inte nog med de, jag hade som sagt inte tackat nej till lite nytt smink heller och varför inte slänga på 10-20 par skor?

Nä nu är de dags för en ny dag och den ska jag börja med att spendera på arbetsförmedlingen - måste skriva på en jäkla massa papper + att jag måste fixa och dona med A-kassan. Ingen som helst aning om hur länge det kommer att ta men förhoppningsvis är jag klar till kl 12 då de är dags för mig att börja jobba igen.


varför inte dessa snyggingar?

sleeptime

Jag som hade tänkt göra en RIKTIGT tidig kväll idag eftersom jag var så trött tidigare på jobbet, men nej nu sitter man här en och en halv timme senare och har fortfarande inte gjort något åt saken. Typiskt och väldigt osmart gjort av mig, tur att jag bara har tors och fre kvar annan jag får två dagars ledighet som kommer att spenderas tillsammans med min baby. Har verkligen längtat och känner att jag är väl förtjänt av dessa två lediga dagar då jag i snitt har jobbat ca 70 timmar på en vecka. Då blir de mys på hög nivå med promenader, god mat, film med mera! Men nej, nu får de vara skärpning, two days left to go så lika bra att inte ta ut något i förskott! Kan ju alltid börja med att sova så att det åtminstonde fortare blir torsdag.


Sovgott 
kram!
 


Ps, jag hoppas att du har det bäst bäst bäst.
Själv får man vistas på jobbet medan du gör londons gator osäkra.
LOVE YOU!!!!


mc jackor i alla färger och material

Idag när jag kikade i sofies mode så såg jag en så sjukt frech jacka i mc modell som är från gina.
Synd får jag väl säga då eftersom att gina överhuvudtaget inte ens har öppet just nu pga flytt och jag inte har möjlighet att bara springa och raffa åt mig en direkt.
Men jag hoppas hoppas hoppas att jackan ska finnas då dom öppnar och är den lika fin på som den är i tidningen ska den bli MIN på studs. Vad jag dock kan glädjas över är att jag hann få mig en minst lika frech mc jacka från H&M i blå/lila färg och den lär ju användas flitigt nu när hösten är påväg! LOVEIT!


Rött innerfoder och svart med nitar på utsidan, kan de bli mycket bättre?


must have


Jo denna kavaj/balzer får det nog bli till att beställa!

love love love


Ord kan inte förklara.♥

morrrning.

Precis vaknat, eller för sisådär 35 minuter sedan. Har hunnit med att äta frukost och duscha så nu återstår bara klädvalet och sminkningen innan jag beger mig ner till stan för att få håret fixat.YES säger jag bara, jag har jävlart längtat så in i norden kan jag lova! Är inte 100 på hur jag kommer att se ut då jag går därifrån men förmodligen så fortsätter jag vara blond och väntar med att göra brunt tills i vinter. Den som lever får se!
Sedan är de bara jobb som gället för mig och på torsdag är de löning, kunde inte längta mer!


för att du ärr världens sötaste!

hair hair, what to do???

Brun eller blond? kan icket bestämma mig för vad jag riktigt vill göra med mitt hår. Som jag tidigare skrev (då jag blev blond igen) så sa jag att det förmodligen bara var en tidsfråga innan jag ville bli brunett igen, och mycket riktigt. Det tog inte särskilt länge innan jag hade planer på att färga brunt igen. Så nu sitter jag här, velig och fundersam över vad jag ska göra imorgon då Denise ska fixa mitt hår. Känns som att det vore en rätt smart ideé av mig att låta det vara blont ett tag så att det får vila sig lite så att jag slipper tappa håret i slutändan, för de vore ju förbannat tråkigt.
Hittade en gammal bild i en mapp som jag hade här på datorn, och jag vet att jag för länge sedan hade planer på att ha just den här färgen (syftar på bilden nedan) och om, jag säger OM jag nu mot förmodan skulle behålla mina ljusa toner i håret så blir det nog till att satsa på den här färgen! Jag är dock fullt medveten om att det i princip aldrig blir som man har tänkt i förväg, men man brukar alltid landa på något i närheten iallafall=)

vad säger ni, brun eller blond?=)

hello

Jippi, snart var denna dag avklarad och jag tycker faktiskt att jag har varit effektiv som bara den idag, förutom att sälja skor och hjälpa kunder har jag hunnit märka in en hel massa (ja vi fick dom tillslut inlaggda så vi slapp ha dem ute i butiken) städa lite ute bland hyllorna OCH städat toaletten och köket, JA stor eloge till mig tack=)
Fick dock inte ett lika roligt samtal från min boy nyss som berättade att de har blivit nå fel i avloppen på toan i läggan så det luktar fan + att snubben som var där för att fixa dedär sa att det inte var särskilt bra att ha lägenhet på bottenvåningen för att då var de lätt för översvämning. JAHA? säger dom de nu när vi har flyttat in!?!? dumhuvud säger jag då bara. Jag hoppas på det bästa och att lukten ska försvinna och att vi ska klara oss ifrån översvämning, för hur kul vore det??
Puss till dig joakim för att du är bäst och för att jag tycker synd om dig som måste städa efter alla personer som tvingas komma in i vår lägenhet pga av diverse omständigheter!

Nu ska jag räkna kassan och sedan kommer mamma och wilmer för att hämta mig.
Då bär de av till barnenshus för att kika på ny vagn till världens underbaraste unge.

HEJDÅ=)

ny vecka på jobbet

Ja och det första som händer är att alla 1000 kartonger vi har ute i butiken med skor INTE är inlaggda vilket betyder att vi inte kan göra så mycket annat än att låta dem stå kvar där de står. Kul är det inte och snyggt är de defintivft inte kan jag lova. Sedan blir de ju inte bättre av att vi med all säkerhet lär få typ 20 kartonger till idag som radar upp sig därute. Jaja återstår bara att se vad som mer ska krångla under dagens/veckans gång.

Ha en bra dag.
KRAM

inspiration


shoes shoes shoes



Kan ju förövrigt hända att jag har köpt jävligt frecha dojjer häromveckan.
Ännu finare in real!♥

saturday

Jeppp, fortfarande håller jag mig stadigt på jorden trots att det inte blev allt för många sovtimmar inatt.
Bröllopet gick som planerat och vi pinnade på bra hela kvällen trots att man var allt annat än pigg mot slutet. Idag var de bara att ge sig upp igen och bege sig till jobbet igen för ytterligare några timmars arbete.
Nu såhär i efterhand är det så jäkla skönt att ha gjort bort alla dem där jobbtimmarna och känna att man verkligen har gjort sig förtjänt av en dag på stan där man får sprätta iväg lite pengar på kläder och dyl. För är det något jag "behöver" just nu så är de nya höstkläder, jag har en fet klädkris och vet inte vad jag ska ta på mig på mornarna. HATE.
Vill dessutom ha 1000 nya skor, nytt smink, ny dator och ny mobil. Billigt och bra nu såhär i finanskrisen.
Ikväll blir de en tidig kväll för att orka med jobb HELA veckan.




dagen är kommen

jajemensan, nu är dagen kommen vilket innebär att jag har sisådär 18 timmars arbete framför mig. Tur för mig att jag gick och la mig i någorlunda tid igårkväll men jag kan dock inte säga att jag kände mig sådär superpigg kl 08.30 då de var dags att bege sig upp. Kan ju hända (förhoppningsvis) att man får sova några timmar innan de är dags att börja jobba imorgon igen kl 1200. Vet ej om de blir av men man får väl sova bakom disken om inte annat.
Bröllop med SofiaAL och EmmaSUNE känns rätt skoj och jag antar att vi kommer att springa runt som dårar till alla 100 gäster för att hinna med men vad gör de? får väl återkomma med resultat vid ett senare tillfälle. 

seeyousoon!♥
 

tradera

JAG ÄR SÅ JÄVLA JÄVLA JÄVLA SUR PÅ TRADERA SOM HAR STÄNGT NER MINA AUKTIONER + SPÄRRAT MITT KONTO... SÅ JÄVLA FUCKAT JAG ÄR ARG!!!!!!!!!!!!!!!!


tradera, halsont och mys

Lugnare kväll än denna tror jag knappast man kan ha -men jag säger inte att det är något negativt.
Snarare tvärtom, det har faktiskt varit riktigt skönt och mysigt att bara ta det lugnt, jag har till&med hunnit läsa godnattsaga för Wilmer ikväll och hur mysigt tror ni inte att det var??? kanske bland det bästa som finns att bara ligga där och se hur sockersöt han är och känna bebislukten......trots att han inte direkt är bebis längre men ändå.
Kan även konstatera att min hals håller på att ge upp sitt sista hopp, jag har så sjukt sjukt sjukt ont i halsen att jag fattar inte, skulle inte förvåna mig och jag har åkt på halsfluss nu också, skulle ju vara lagom kul.
Så nu sitter jag och pimplar varmt vatten med honung och tänkte bege mig till sängen för att en gång för alla göra en tidig kväll..OM jag kan sova. Får väl även passa på att skänka en tanke eller två till mina vänner som säkert har de förbannat roligt!!!!

Har förövrigt lagt in lite nytt stuffs på tradera så kika gärna in där
emeelied, så var de!





allt och ingenting

Idag var jag trött som bara den då jag skulle upp, trots att väckaren inte ringde fören 08.30 och jag borde ha varit utvilad.
Igår vart de en fullspäckad morgon/dag/kväll, var på jobbet till 1800 och därefter bar det direkt av till waynes för att träffa brudarna, där satt vi till stängningsdax och snackade om allt mellan himmel och jord, efter de vart de film hos rebb med mer godis än vad jag någonsin skådat förr, men en fröjd för ögat va de då! Idag har vi mer att göra på jobbet än någonsin och jag antar att jag kommer att vara trött trött trött efter jobbet och att jag då bara ska gå promenad och mysa medans mina älskade vänner befinner sig på the dancefloor. Efter min sjudundrandes bakfylla + jobb imorgon får jag väl hejda mig och låta klackarna stå kvar på hyllan..  tråkigt men nog bäst för alla parter så att säga =)

PUSS

 

men hejbara

och så var jag tillbaka efter min värsta bakfylla EVER. Och med den meningen så kan jag säga att varje ord och varje bemärkelse verkligen inte är till överdrift för jag har (så pass jag kan minnas) aldrig mått sämre. Men vad gör de såhär 6 dagar efter? nu mår man ju tipp topp och då är det snabbt glömt och det lär väl inte dröja länge innan man ska på med partyklackarna igen, om jag känner mig själv rätt.

Nu tillbaka till det verkligen livet där jobb väntar.
Hoppas att ni alla har det king, nu vet ni allafall att jag lever=)



 

helt från ingenstans

yesss, då vare bara till att köra en impuls kväll då! Ifrån att ha tänkt ge sig ut på en springrunda och vara nyttig så blev det istället andra vevan med att hinka i sig vin och vara onyttigare än självaste fan. Men vad gör de??? jag älskar det!!!!

DÅ KÖR VI!



ifrån nån fest nånstans, nån gång.

mitt i veckan

Inatt sov jag som en bebis, vaknade inte en ända gång och gissa hur underbart de va????? Synd bara att klockan skulle förstöra den (uppenbarelsen?) genom att ringa och tala om att det är morgon och dags att kliva upp....
Nu är det jobb heeela långa dagen och hur värt är de inte då man får money? Så försöker jag tänka åtminstonde och de brukar funka i dem allara flesta fall.... För er som är intresserade så kan jag tala om att på fredag så har jag jobbat en vecka i sträck och mer därtill lär de bli!

HADE!



kräftskiva hemma hos migg

ett stort plus

ja som sagt, ett stort plus till mig idag eftersom jag har varit så duktig. förutom att jobba hela dagen så har jag även (som jag har lovat mig själv i över typ 2 månader) städat mitt rum, och till och med (som jag typ har lovat mamma i 3 månader) torkat fönsterna i mitt rum!! på sidan av det så har jag  hunnit med en lång prommis och och lite annat som jag har tänkt fixat ett bra tag. Ber om ursäkt över att jag inte uppdaterar med nå bilder men helt ärligt så har jag inte haft tid,ork eller lust att lägga in bilderna på datorn än så länge. Så när dom väl kommer vette fanken men nån gång lär de väl förhoppningsvis bli!

Nu är iallafall ännu en jobbdag avverkad och vad jag sitter och funderar på är om det blir fest imorgon??
blirdede?? vi får se=)

framtiden

Alltså varför har man världens panik över framtiden? helt sjukt vad man ska spekulera i vad man kan göra ,vad man vill göra,vad man borde göra osv osv osv.  OCH ja jag vet, när jag tänker på allt jag vill göra så får jag ordagrant panik, och istället för att tänka på det jag vill just NU så tänker jag på allt jag vill göra och tänker att jag vill göra ALLT dedär NU, nifattar?? precis som att man typ bara har 3 månader till sitt förfogande och att man måste skynda sig med allt trots att man förhoppningsvis har många år framöver där man lär hinna både de ena och det andra. Nä nu ska jag ta mig samman och försöka tänka klart... just nu har jag iallfall jobb och det är ju huvudsaken att man har en inkomst så att man kan ta sig någonstans NÅN gång.

Nu ska jag ut på en prommis och sedan kan de hända att de blir lite foootball med brudar.
Vem vem? framtiden får avgöra!

KRAMKRAMKRAM


kräftskiva, bra brudar och fest

Tjatjatja, idag är de dagen efter men jag måååår bara bra trots lite väl mycket vin igår. Just nu jobbar jag, eller borde jobba men nej vet ni vad, det är ju sol, typ 28 grader i skuggan och NOLL människor här som är sugna på att köpa skor. Tur att jag är väl förberedd med bonaqua och en bra tidning för dessa 4 timmar kommer att kännas som 9. Jag jobbar även hela veckan och de känns ju bra att stålarna rullar in men dock ingen bränna för mig inte!

Jag vill även passa på att säga att gårdagen var hur mysig som helst, kräftskiva hemma hos mig, vin, snapsvisor, skratt, och en heeel massa snack. Tack alla för de!

hot hot hot

vilken frisk människa vill vara på stan idag, frivilligt?!?! Själv befinner man sig ju endast här för pengarnas skull och INGET annat just för stunden. Men trots att det är varmt och trevligt inne så trivs jag faktiskt på jobbet! Tog mig en ledig dag igår då jag tyckte jag kunde unna mig det på födelsedagen + att jag vet att jag har jobb i höst och det är king. När jag slutar ska jag möta om min babe (elin) och vi ska bege oss till stugan för att kanske bada, äta, gå promenad och bara prata. JAG minst sagt längtar!

På lördag är det jobb, kräftskiva och utgång!
Måste bara säga ännu en gång: vad vore man utan vänner??????
dom är ju bästbästbäst!

PUSS

underbara du

En snabb paus från solen och jag vill bara säga det här:

Utan dig hade det inte gått!♥

hipp hipp hurra

jo för idag fyller jag år!=)

blir det fest?

tja, blir det fest????? JA DET BLIR DE!


rubrik

Ja nu är det jobbdags igen och jag har 8 helt sjukt långa dagar framför mig som typ enbart består av jobb och då bestämmer sig ju såklart vädret för att bli hur bra som helst! Jag har dessutom ställts inför ett dilemma, har nämligen fått jobb här i skellefteå samtidigt som jag bestämde mig för att packa mina väskor och flytta till umeå.... hahaha hur mycket bättre kan det inte bli? jaja blir väl att fortsätta pendligen ett tag till framöver, värre än så blir det inte.
Jag ska ju vara gladast i världen över att jag överhuvudtaget har ett jobb till hösten och slipper vara arbetslös!!!!

flyttröra

hejhej. har fullt upp med lägenheten och allt vad det innebär + att vi inte hunnit skaffa internet ännu så jag får åka några trappor upp och utnyttja mage och thereses dator. Nu ska vi dessutom bli bjudna på mat och det kan ju kanske tänkas vara det skönaste som finns att slippa göra mat i all röra vi har där nere. Hoppas iallafall att allt är bra med er.
Imorgon åker jag hem till skellefteå för att avverka några jobbtimmar och träffa min älskade vänner ♥

kram

great great great

idag är de lörrrdag och det är dags att jobba igen, KUL! nä kanske inte men jag har haft 3 sjukt bra/roliga/givande dagar och det tackar jag för!=) JObbar till 1500 idag och sedan slänger jag mig iväg på bussen mot umeå och läggaaan. Vi var dit en snabbis igår och den var ännu finare nu än sist och det är ju bara kingeliking. Där vätar väl förmodlingen en hel massa flyttkartonger+städning+ kinamat + världens finaste kille.

Det var ett litet avbrott där i mitt bloggande då vi var upp till sundsvall men jag ska lägga in lite mer bilder därifrån när tid kommer. NU= JOBB


RSS 2.0