tjohej

påsklov för min del = imorgon är jag ledig. Dock står en hel massa saker på schemat ändå så det blir inte till att ligga på latsidan för min del. Ska blandannat till frisören (min personliga, hehe) och fixa och trixa lite med håret vilket ska bli spännande. Kvällen bjuder på partypartyparty och vi lär köra like there were no tomorrow.

vet dock inte hur det ska gå att köra med 13cm klackar när foten är svullen likt inget annat.
men det löser sig -som man alltid häver ur sig. Men bara att tryyycka och halsa lite vin så blir det finfint.





strumpbyxor

godafton bloggen.
Har kommit på mig själv med att vara en sjukt slö bloggare, som ibland kan skriva 5 inlägg på en dag och nästa dag komplettera detta med att inte skriva ett enda, noll alltså, nada, zero. ja ni hänger med.
Har även kommit på att det är nog bara så jag är, ibland är jag full av information och framförallt INSPIRATION medans jag andra dagen sitter och stirrar på en tom bloggsida och inte har en aning om vad jag ska skriva ned. Och det är faktiskt så min sanning ser ut, medans det för andra kanske alltid sprudlar ideér och känner att de har något intressant att dela med sig utav hela tiden. Thats goood for them. Jag är avis på er!!


Såhär snygg vill jag gärna vara då jag vaknar upp imorgon bitti.
Har investerat i ett par sjuuukt snygga strumpisar från gina som är dödligt snygga. (enligt mig)
Kanske att jag visar upp här på bloggen om så önskas.


hade godingar.








inte ok.

backbackback. Och jag har haft en minst sagt fasansfull morgon som har lett till tårar och en stukad fot.

Vaknade ca 06.45 för att hinna duscha och göra mig iordning till bussen som skulle gå 08.00 från busstationen i umeå. Jag tyckte att jag hade gott om tid då jag i vanlig ordning hade packat typ allt redan kvällen före så jag tog det rätt så lungt samtidigt som jag försökte hinna med att plocka bort lite i lägenheten, dvs, tömma soporna, plocka undan disken och sådär. 07.45 börjar jag få smått panik och säger till jocke att vi måste fara om högst 4-5 minuter annars hinner vi inte. Ca 07.55 far vi från läggan och jag inser rätt snabbt att vi aldrig kommer att hinna till busstationen i tid eftersom att trafiken är ett faktum, så vi väljer att fara direkt till sjukhuset istället eftersom att bussen ALLTID brukar köra förbi där efteråt. Jag bokstavligen springer ut ur bilen väl på plats, i ena handen håller jag en fet IKEA kasse, på axeln hänger en 10-tons väska och i andra handen håller jag min andra väska.

Hinner springa ungeför 15 meter och sedan smäller den naaanting, jag flyger- alla saker jag håller i flyger på marken och jag faller rakt i baken. Börjar typ flänna och kollar mig omkring för att få lite medhåll från någon som kan tycka synd om mig, men icket. Alla går förbi och para strirrar på stackars mig som ligger där helt hjälplös med all packning och en fot som tar ont som satan. Jag får mig tillslut upp och tar fram börsen eftersom jag tycker att det ser lite väl tomt ut på busshållsplatsen. Till min förtvivlan märker jag att bussen INTE kommer förbi sjukhuset utan kör direkt till sävar som är första stopp. Vid dethär laget är klockan ca 08.10 och jag får panik, på riktigt. Tur har jocke inte hunnit fara och tackgodegud för de, där stod jag med mina väskor, trasiga IKEA påsen med alla saker på backen och med tårar fulla ögonen och tänker lägga mig ner på backen och lipa. Innan det senariet äger rum har min prins hunnit komma och hjälpa mig. tur, än en gång.

Men problemet är ju inte löst, jag börjar jobba 10.00 och måste me bussen, jocke som börjar jobba 08.30 börjar få lite bråttom, men gentleman som han är styr han kosan mot norr och vi hinner just och pass köra ikapp bussen vid sävar. (för alla vuxnas skull så skippar jag kapitlet om just bussjakten, bilen gick lite väl fort kan jag väl dock erkänna)

Så var de slut på den skräcksagan.
Mycket mer hade jag nog inte klarat av i den stunden.


loveyou.


i miss you dear friend


Du är minst sagt en saknad liten skrutt och jag skulle väldigt gärna ses snarast .
När vill du träffa mig? ställer gärna upp på date.

puss&kram till dig millemilano♥

visst har man väl tur

då kärleken helt utan förvarning kommer och ger mig denna finafina klocka.
Tack älskade darling.




snöiga söndag

Hej skruttar.
Vaknade för ett tag sedan och påmindes av att det har hunnit bli sommartid = dags ställa klockan en timme framåt.
Synd bara att en timme av dagen går åt pipsvängen. Annars blev det en relativt snabb tirip till ikea igår och vi kom hem tre madrasser rikare vilket gör att vi har en fulländad säng som förhoppningsvis kommer att behållas.
Tidigare hade vi problemet att den var för mjuk och nu är jag rädd att den kanske blir FÖR hård. Är det alltid såhär svårt att välja rätt säng??? tycker jag känns rätt värt och hade önskat att någon kunde bestämma till mig och säga vad som skulle vara bästbästbäst så jag slapp tänka.

Sitter just nu framför tvn och trycker godis. varför är godis alltid så gott på morgonen????

kramkram

ps, passa på att buda på en snygg tröja här.



  

fredagkväll

har precis landat i umeå och det känns föträffligt att få träffa karln min.
Nu blir det myskväll med nått glas rött och lite ost och kex.
Kan det bli mycket bättre?
Imorgon bitti styr vi mot söder och ikea.

HA en bra kväll lovers!!!

idag har jag

hunnit med massor av saker kan jag tycka. började med att:
1.Vakna upp (ganska självklart) och avnjuta frukost i lugn och ro. 2.Gå en långpromenad med hundarna3.duscha och göra mig klar för jobbet. 3.måla naglarna och greja på(viktigt) 4.uträtta några ärenden på stan 5.jobba asset av mig. 6.träffa goa och glada brudar på waynes. 7. cykla hem i SNÖKAOS och inte se ett skit, ren tur att jag tog mig hem överhuvudtaget. 8. vänta så att snön dör ut och gå en lååång promenad med hundarna återigen. antar att jag kommer kunna bygga på någon mer punkt under kvällen.

Inte illa pinkat va??
jag eee nöjd med dagen och imorgon blire jobb al day och sedan styr jag klackarna mot söder till min b-friend vilket ska bli mycketmycket trevligt. Lördag kommer jag att tillbringa mycket tid på ikea för jag ska banne mig ha en sjukt jävla bra säng har jag tänkt mig!!! ska icket anförtro mig till säljaren på ikea i sundsvall som lyckades lura mig rejält och ge mig världens mjukaste och värdelösaste säng EVER. Nädu nu har jag minsan lärt mig så mig går de inte att lura någe mer serru.

Förövrigt är de löning imörgon och ingen kan behöva det mer än miggg.


Dessa är så satans frecha.
Jag VET att jag ständigt visar bilder på skor men jag kan inte hjälpat! jag är blixtförälskad i dessa underbara skapelser av olika slag. Skulle inte vara mig emot att ha skor som prydnader mest överallt, tror dock inte det skulle uppskattas från min andra hälft så jag får vara nöjd med att ha några par ståendes här och var i lägenheten och på diverse hyllor.

godnatt!
 


så trevligt


Inte var dag man sitter och njuter av en härligt kräftskiva måste man ju konstatera!

psst.

Blev en lägenhetsvisning idag och det gick ju skapligt.
Känner just nu att jag bara vill få någon slags struktur på vardagen och bara kunna köra på och slippa tänka på allt och mer därtill som tar så sjukt mycket energi. Känns som att pengarna flyger iväg och att man jobbar som en idiot för att hinna med i samma tempo samtidigt som man egentligen inte får någon utdelning av det alls.
Men vad vet jag, sämre kan man med all säkerhet ha det och jag vet att det är såhär under en kortare period och inte föralltid, därför borde jag väl inte klaga. MEN jag gör det ändå. Jag är så förbannat less.
URK!

Jaja goda vänner. Tänk om man ändå kunde få bjuda på någon händelserik blogg, några trevliga utomlands pics eller varför inte kunna visa dagens inköp som består av femtioelva par skor samt minst lika många väskor och tröjor och ändå inte behöva känna sig en krona fattigare. Eller ännu bättre, dra till en helt vanlig arbetsdag och lixom köra på, och helt plötsligt dyker typ twiligt Edward upp framför fejjan och man kan snicksnacka lite och trycka nå bilder sedan har man värsta inlägget. (NEJ skämt för "icke skämtiga" läsare, jag skulle lätt nöja mig med att stolt kunna presentera vad som helst egentligen, bara någe KUL och intressant, det är ett krav!)

Glider man inte på Kenzas blogg så kan ju var och varannan dag läsa om nya resemål, nån ny beställning för "I DON`T KNOW HOW MUCH" eller se hennes vardagliga stadsrunda där hon släpat hem kassar och prylar för säkert 5000spänn. klart som självaste den att alla vill läsa för det HÄNDER ju saker HELA tiden!!

men vänta nu.. luktar det avundsjuka mån tro??
NO NO NO.. jag är inte avundsjuk... absooolut int som man så fint kan kläcka ur sig här i norrland.

Men nej ni kära vänner, en sådan blogg lär ni nog inte finna här hos mig. sorry.
Här möter ni vardagliga problem och mänskliga shoppingrundor om man så säger, där man faktiskt han ha ångest av att ha gjort av med för många kronor och där man kan lägga utt diverse grejer på tradera för att försörja sig.
KULVA???? 

Nä nu börjar jag yra.
Dags att sova♥






lars linus joakim nordin

Jag är lyckans ost som får ha dig vid min sida.
duvet att jag älskar dig!

puss darling.


jag♥du


idag

har jag haft finbesök av ingen mindre än denna tjej till vänster.
Helt underbart och fantastiskt på samma gång.

LOVEIT!!



natti.


långa nätter

Har landat på jobbet efter en tidigt morgon. Min sömn inatt kanske inte har varit av de bästa slag då jag har haft en 49,3kg bjässe bredvid mig som ständigt ha velat kramas och gosas (dock självförvållat). Dedär med att ha hundrana uppe i sängen eller soffan finns det ju delade meningar kring, och man gör väl det som passar en själv bäst. Jag tycker personligen inte att det är några problem då jag fullkomligt älskaaar att ha ligga och kramas, men ja såklart - en större hund kräver förståss större utrymme. Lite lättare att ha en liten chihuahua däruppe i sängen som man knappt märker av. MEN iallfall mysigt är det, bara lite mer problematiskt då man ska försöka flytta på klumpen och han inte rör sig ur fläcken utan ligger med alla fyra ben rakt upp och är nöjdare än nöjdast.

NÅJA. så såg min natt ut.
Självdå??

KRAM.


SUNNY

Efter en minst sagt HÄRLIG dag ute i solen är jag helt slut och skulle utan tvekan kunna lägga mig för natten redan nu, och kanske även bör göra det. Vi får se.
För variationsskull var jag faktiskt ledig idag och det är ju helt sanslöst hur fort timmarna kan gå, har trots detta lyckats hinna med en hel massa grejer och det känns ju förträffligt bra att göra något vettigt av sina lediga dagar.

Tänkte även chocka och köra lite bildregn för det är ju inte var dag som det händer.
NIX, i vanlig ordning så brukar en viss emelie alltid glömma kameran och då blir det minsann fattigt om bilder.








härliga helg.




Såhär ser min söndag ut + jobb.
puss

helg

satan vilken trevlig kväll jag hade igår!! GOD mat, världens bästa familj och mycket prat!
Idag är det jobb och det känns helt OK. Blev dock måttligt less då jag såg ut genom fönster idag och det snöade igen. Fick plumsa hit till jobbet då dom inte har hunnit skotta och väl framme var maskaran över hela ansiktet och jag kände mig som en blöthund. Inte till att rekommendera.


Förtjusande må man då få säga om hon är, dendär Lady Gaga


vilken härlig dag

Började med att jag anläde till jobbet kl halv 10 imorse. Väl på plats inser jag att jag inte börjar försen kl 1200 och jag vill typ slita mitt hår pga av aggrisivitet mot mig själv. JAHA slutade bra ändå och for på öppna förskolan med mamma och wilmer=superMYS!
Vid sisådär 5tiden börjar jag vara slut och märker att min mobil är borta (har den alltid hängandes i min mobilväska) men helt plötsligt var den bara spårlöst försvunnen. SÖKTE som en tok och ringde som en galning, tyvärr hade jag på ljudlöst och vibrationen är ju inte att hurra för. Sökte ännu mer men den fanns inte någonstans. Plötsligt hör jag hur något börjar vibrera i några kartonger nedanför mig. Gissa vad det var?
Ja precis, där i en skokartong låg alltså min mobil.
JAJA, nu är det fredag så jag skyller på det.

Hoppas ni får en kanonkväll för det tänker jag ha.
SE YA!

godnight

Vem skulle tacka nej?
satan så fräscha jag dördördör.

 


today

Idag har varit min lediga dag och det har hunnits med en hel massa grejer trots att vi varken stressat eller haft några "måsten". HELT lovely och dessutom har jag fått njuta av mammas sällskap HELT ensam idag och det är ju inte var dag som det händer då man har en 2-åring i huset som kräver all uppmärksamhet från en mamma.


bland annat detta fick följa med hem:




favorit i repris så att säga, älskar denna klocka och lever väl mer eller mindre med den på. Köpte den nu med läderband för att variera mig en aning.

Förutom detta så lyckades jag verkligen fynda ett par braller för 29pix på lindex. Kan ickeee tro det själv men sant är det då. Kan kanske köra en liten bild på dom också om ni så önskar.
Eller hur var de nu? Er önskan är min lag.

Så det kan gå då man ska vara till hjälp

I förrgår läste jag som säkert många andra Stina-Lees blogg och möttes av ett otroligt bra inlägg om att leva i nuet och att verkligen värdesätta den tid vi har just nu och här. Efter att ha läst inlägget kände jag hur inspirerad jag blev samtidigt som jag förundras över hur hon alltid lyckas sätta ord på saker och ting man själv inte riktigt kan sätta fingret på. Vargång jag läser hennes blogg tycks jag mötas av ett inlägg som verkligen är skrivet med hjärtat och som i slätändan alltid har en meningen eller en baktanke. Trots att inläggen har blivit färre och färre så tycker jag istället att varje inlägg har det lilla extra och som verkligen gör att man återkommer till hennes blogg gång på gång.

För att gå vidare - Igår då jag slog mig ner på bussen påväg mot jobbet stannade vi på en hållplats och en gammal tant skulle på. Det tog inte många hundradelar innan jag fördes tillbaka till Stinas inlägg och fann det som en ypperlig chans att hjälpa till. SÅ glad i hågen så hjälpte jag ju den gamla tanten på bussen med sin rullator och inga problem var det väl med den saken, glad blev hon såklart också! Den korta biten som återstod in till stan satt vi och småpratade och då vi väl skulle ut igen så såg jag det som en självklarhet att hjälpa till även då. Dessvärre så gick det inte lika bra denna gång och just som hon tänkte köra ner sin rullator på gatan så sänktes bussen (nivet när man ska av och på brukas den sänkas för att göra det lättare) vilket resulterade i att hennes däck kilades fast UNDER bussen. JAHAPP, där stod jag. Drog och slet i rullatorn och försökte sparka på däcken för att dom skulle släppa litegranna och jag skulle kunna dra ut den, men nejdå förgäves. Den satt där den satt och gudarna vet vad jag kämpade samtidigt som stackars tanten var alldeles skärrad varpå hon upprepade "jag har då aldrig varit med om maken". Lyckligtvis slutade det men att en jobbarkompis till mig också kom ut och hjälpa till vilket resulterade att vi slutligen kunde slutföra mitt försök till att vara en hjälpsam liten själ med ett gott hjärta.    

Så vad har vi lärt oss av detta?
JO, kanske går det inte alltid som man tänkt sig och ibland kanske man tillochmed blir bortschasad då man försöker vara snäll och ska hjälpa till. Men till 99,9% av gångerna så är din hjälp uppskattad och många gånger kan din hjälp (som i det här fallet var en väldigt simpel grej) hjälpa till oerhört mycket och underlätta för andra! 
Men som med allt annat, man kan aldrig veta med säkerhet innan man har försökt!♥


always


E♥J

ska man....

Ska man kanske slå till på en utlandsresa iallfall?
Hade inte varit helt fel att ha lite semester och bara ligga och njuta i solen (vilket jag hoppas man ska få)
Men ja.. samtidigt känns det som att det är så mycket annat som är pågång nu också.
Vi får se helt enkelt!



lev och må kära ni.
kram

tisdaag

kul att se vad denna dag har att erbjuda.
Jobb nu iallfall till 1600 och sedan är jag fri som en fågel skúlle jag säga.


snart ett år sedan och det är ju bara bara sick.
Guuuussses så skoj vi hade iallfall!!!! saknar typ ändå allt och alla.

Fashion

Jag tycker den var freeeech.
Shoppa ni som kan och vill säger då jag.

godnatt då lovers.

 


time pass by

Tyvärr har jag blivit galet dålig på att ta bilder vid olika tillfällen, viket även resulterar i att det inte finns  så mycket bilder att visa heller... to bad.
Dagen som varit vet jag inte ens om jag vill prata om, vissa dagar är väl bara så, Att man vill sjunka genom jorden för att kunna lägga sig där och få vara ifred.
Annars känner jag för att göra NÅGOT, något spännande, något oväntat och något roligt.
Gud vad glad jag skulle bli, om någon kom och överraskade mig med en resa eller varför inte en ny cykel, Eller varför inte blommor??  (HEHE, lite jag tigger)

Nämen drömma har ju aldrig varit förbjudet så, here we go.
Inatt kanske jag besöker Thailand och kommer och besöker er Elin och Helena.



MEn hörrrrni - skyyynda fynda.


En fin en.





Utown.

Njuter mina sista timmar i umeå för denna vecka medans my handyman diskar bort efter middagen.
Denna helg har verkligen bara sprungit förbi utan att jag hunnit blinka. Ledighet, sol, promenader och trevligt sällskap har en tendens att se till så tiden går fort, för fort!! Men nu i veckan väntar jobb al day och det kan behövas för min plånbok, då man är ledig är chansen större att man sätter sprätt på pengar har jag minsan märkt.
NÄ nu ska jag mysa framför tvn med världens bästa.

Återkommer med bilder och grejer då  jag har more time to spend.
kramkram!


soliga lördag.

Godmorgon fina ni.
Har precis varit ut en snabbis med Eros och sitter nu bänkad framför tvn och inväntar frukost.
HUR underbart är inte vädret? Här i umeå strålar solen, förvisso visar termometern stadiga minusgrader men de må väl vara - man blir så mycket piggare bara solen visar sig.

Hoppas mina girls hade en trevlig kväll igår!!
Själv hade jag det toppen med god mat som therese hade gjort och därefter bara mys.

Njut av denna dag!!
Kram


loveyou.

klockor klockor



Jag gillar´t!


beslut är jobbiga

Sitter tillsist ner efter en fullspäckad dag. Jobb till 1800 och därefter hade jag turen att bli bjuden på bio av värdens finaste mamma. Kom hem, snabbt ut med bilen igen. Hem igen, gå ut med hundarna och därefter packa köttförs i fryspåsar (jepp det är lika tråkigt som det låter) och nu är jag tillsist här.

Jag kan utan att överdriva säga att jag har hamnat i en period då varje beslut som ska fattas (och då menar jag verkligen alla, inklusive typ vilka sockar jag ska ha på morgonen) känns som ett livsavgörande beslut. JOBBIGT och framförallt energikrävande att ha det på detta sätt. Jobbigt just nu är att Amanda kommer hem från norge i helgen, JUST denna helg då jag ska ner till umeå. Det vankas fest och alla mina fina vänner ska bli fullare än fan tillsammans, alla utom jag. Och det känns så jobbigt att alltid måsta välja, varför kan man inte bara få allt?? skulle vara så himla mycket roligare då tycker jag.

Men nu är det som de är och fler tillfällen dyker upp.
Kan dock säga till er alla fina vänner att vid nästa festlighet då är det jag som dansar på borden.
Och till dig Amanda skickar jag en feet kram och alla välkommenhem hälsningar jag har på lager!!!

och med det vill jag ha sagt:
Jag har världens underbaraste tjejer!


puss till er.
och alla andra underbara





10/3-10


godmorgon. Här var jag brunhårig. I dagsläget är jag gulhårig.
Hunnit med en runda promenad och hade tänkt svänga min kosa mot jobbet nu.
Har även kunnat stryka endel grejer från min "have to do" lista och det känns förträffligt.
Annars känner jag bara för att bli av med all snö och få barmark istället.
Kan bara bli bättre för alla parter om du frågar mig.

kram
kram
kram

those days

Idag är jag en grinig jävel som tycker att allt känns jobbigt och vill bara sätta mig ner och gråta åt allt som känns åt helvete. Istället för att göra det hade jag tänkt ge mig ut på en promenad. Kommer säkert att sluta med ett brutet ben eller liknande, för er som missat är det ju sjukt halkigt!! Livsfarligt då snön har lagt sig på isfläckarna så de inte syns. Huvva.

så ja, då har jag ju gjort nått vettigt iallafall -varnat om ishalka.



ps. har förövrigt köpt ett ben till Eros idag som han förtillfället håller på att slita i stycken.
69:- (utropstecken!!) jävla spänn kostade det och det tar typ maximalt 5min för honom att käka upp det.
Det är vad jag kallar jag dyr i drift!!


skinnbyxor

Är du sugen på ett par skinnbrallor?
Isådannfall tycker jag att du ska besöka tradera här och och lägga ett bud!

 

student- och balsnack.

Tjabba gott folk.
Har just tryck en bulle och sitter nu här med dåligt samvete. Går aldrig särskilt bra med dedär "nu ska jag bli nyttig" snacket. men roligare saker finns det att ägna tankarna åt och det tänker jag också göra!

Sommaren närmar sig med en rasande fart vilket även innebär studenten och bal för många.
Kan tänka mig hur mycket ni har att planera och hurvida klänningar och smink ska fixas.
För min egen del blev inte balen riktigt som planerat och med en kortfattad version så kan jag väl säga såhär
- I bilen då vi är påväg att fara och fota oss så visar det sig att bilen som ska köra oss till folkparken INTE kan längre. Jag får fullständig panik och måste ut ur bilen. Lösögonfransar grinas bort och sminket likaså. Det finns ingen tid för fotografering så de enda bilderna vi har är ipricip då min mormor bokstavligt talat springer bredvid vår bil. Lockarna i håret blåser ur och flätan jag har i håret som diadem är alldeles för långt ner då jag väl kommer mig fram till folkparken. Kvällen slutade tillsist lyckligt iallfall tack vara underbara människor och en UNDERBAR VÄN som delade sin bil med oss.

MEN ändå, GÖR INTE om mitt misstag. Bestäm bil LÅNGT i förväg och prata med eventuell chaufför, annars kan det få förödande konsikvenser -som ni hör. Se till att ha alla förberedelser klara i god tid så att du verkligen får chansen att NJUTA av din speciella dag. Och det är nog mest det de handlar om -NJUT och ta vara på stunden. Kanske blir inte allt perfekt och precis som du tänkt dig (som det blev för mig) MEN kvällen är till för att ha roligt och för att skapa minnen som kommer att finnas kvar föralltid. Om du så skulle tappa ena ögonfransen eller av någon händelse glömma att måla naglarna så skit samma. Ingen kommer att lägga märke till det så länge du har ett leende på läpparna och så länge du trivs och mår bra för stunden -för DET syns därimot.

Och till dig som söker studentklänning för allt vad du är värd:
På tradera har jag ute en sockersöt klänning som aldrig blev använd hos mig.
Finns inte i butik längre och kan vara ett rätt så säkert kort om man inte vill ha samma klänning som "alla andra".



visserligen något år gammal men helt oanvänd och, kan en vit klänning bli otrendig??
Helt perfekt enligt mig!



kära vänner


dessa kommer in hos oss inom rätt så snar framtid.
VEM ÄR SUGEN??


hemmåt

Påväg hem igen efter en minst sagt händelserik dag!
Blir dockl ett besök på IKEA igen inom snar framtid då det visade sig att vi måste byta ut både resårbottnarna och bäddmadrassen INOM en månad. Känns rätt så jobbigt och framförallt TRÅKIGT då man har fått "expertråd" men att den senare visar sig att man fått helt fel tips och råd.
MEN så det kan gå ibland och det är bara att bita i det sura äpplet och tacka för att vi iallfall slapp behålla grejorna och förlora massa pengare på det.

hade.

mot haparanda!!

Godmorgon gott folk!
Sitter i bilen påväg norrut och har snart passerat piteå!
Idag blir det en mysdag och det kommer bli SÅbra.
Blir förmodligen ett kort stopp i luleå för en liten tripp på stan och lunch och sedan vidare mot haparanda.
Här i bilen lyser solen och musiken är på högst volym.

håller tummarna att solen lyser hos dig också!
kram 





update: Regnet har tagit död på vår sol.

söndag

TJABBA!
Hektisk dag idag vilket har medför att vi hunnit med en massa bra saker!
Började med jobb och var inte hemma försen vid 5tiden. Sedan hann vi till och med ut och åka skrillor en vända och det var verkligen HUR skönt som helst i detta väder. Känner knappt skillnad på temperaturen då man kommer inifrån och ska gå ut. Det känns fantastiskt och äntligen kanske man kan börja hoppas på att våren är på gång.
Annars har vi även hunnit en vända förbi coop, tvättat och tankat bilen samt (viktigt viktigt) hämtat ut mina skor från have2have som har legat och väntat på OK ett tag nu.
Imorgon bär det av till Luleå och Ikea. Kändes förbannat jobbigt till en början men nu är det som det är och bara att gilla läget!

Hoppas ni haft en trevlig helg och att ni inte drabbats av magsjukan som verkar härja i vårt hus just nu.
KRAM


alltid lika snygg och fräääsch.

meen give me some BREAK

vad ska jag göra? vad ska jag ta för beslut? vart ska jag bo?


HJÄLP PÅ RIKTIGT.

hemska natt

Har kanske snittat 2-3 timmarsnattsömn natten till idag.
MARDRÖMS liknande natt helt enkelt.
Alla sjuka och akutbesök blev det till&med för somliga.

uuurk.
jobbar på ändå!

bikbok.com

Vilken lovely day.
eller???
Hade helst bara velat ligga hemma i sängen, kika på tv,läst en bra bok, lagt i en hårinpackning och bara haft vardagslyx i all enkelthet. Istället var det ju jobb och ja, det visade sig ju gå lika bra det med! ( jag känner att jag har börjat få lite försmak för dethär med ledighet, kanske får ta och passa mig)
Imorse var jag taggad på jobb men ikväll är jag mest trött, tankespridd och velig. 

Nu blir det kvällsprom med hundarna och rensa huvudet endel innan läggdags.

Såhär ser det ut på bikbok i vår/sommar.
underbart!!


vad är det jag ser

SOLEN har äntligen äntligen äntligen kommit fram och jag kan inte vara gladare.
Igår hade jag en SKÖN dag och verkligen njöt av ledighet, vilket inte händer everyday kan jag lova.
Som vanligt blev det mycket promenad men även en tripp till solariet (vet, inte bra) och jag han även med att läsa lite av Elsas Mode . Just nu känner jag mig utvilad och redo för en LÅNG arbetsvecka som jag ändå hoppas och tror kommer gå relativt fort ändå.

Annars är jag riktigt sugen på att investera ett gäng nya nagellack. Enligt mig har OPI bland de bästa lacken så jag får väl kanske satsa på ett sådant så att det håller ett tag. Mest sugen är jag nog ändå på ett korallfärgat!




snöstorm

Men hej alla skruttisar.
Visst är det skönt med alls snö som aldrig tycks ta slut? helt underbart att få sätta fötterna i den knarrande snön (efter att ha stått i typ hundra år och förskt få upp dörren som har snöat igen) och sedan bara få känna hur snön bokstavligt talat PISKAR mot kinderna och all annan hud man råkat glömma (eller inte kan) täcka för. Väl ute på gatan ser man knappt vart vägen går och vart diket tar vid, allt sitter liksom ihop och man får ploga sig fram och typ känna sig som en arbetshäst. Vi kan väl dock konstatera att temperaturen är på rätt väg och det får man väl iallfall faktiskt ta och tacka för. Annars vet jag inte om jag hade tvingats bära gasmask ute.
Jajemensan, sådan dagar är det ju tur att man har hund för då finns inga genvägar. Det är bara att he sig ut och gilla läget.

Hur har er dag varit?

Nä men kvällen har varit mys med finbesök av Denise.
Vi kände nog båda två att promenaden kunde vänta till senare!!

nämen Som sagt, snön kallar.
NU ska man ut på kvällspromenix.
KKRAM


missyoumissyoumissyou.
Sommar, sundsvall, sällskap av världens bästa och ledighet.
vad man bli bättre?♥


världens gosigaste björn


Här är en söt (liten) bild på vår stora men ack så fina jättebjörn.

Såg dessutom att jag fått ett mail där det stod att mina skor från have2have är skickade.
JIPPI. Vem är taggad på fest i helgen?!!!!  



tisdag

Ny vecka på jobbet = nya praktikanter, och alltid lika spännande.....?
Igår då min dag gick i ledighetens tecken han jag med en hel del, för engångsskull.
Gick LÅNG promenad, var till veterinären, städade typ hela huset, var upp på solbacken, hämtade wilmer på dagis, lagade mat och sedan blev det MYS på kvällsfronten.

Ikväll efter avslutad arbetsdag hoppas jag på att få se en glimt av denise.
Kanske en promenad together? meddela mig vid tycke och tid!

hade!


Nu vill bara ha sommar hur mycket som helst.
Är galet less på all snö som aldrig vill ta slut.

nelly.com

idag kom domhär hem i min brevlåda.

Vet dock inte om dom riktigt uppfyllde mina önskningar/förväntningar.
Får se om det blir en keeper or not!


nya tag

NU ska vi se. Känns som att det är hög tid att ta tag i bloggen igen.
Helgen har bara sprungit iväg och jag förstår inte vad man gör av all tid, jag tycker att man inte hinner någonting!! I torsdags hämtade vi hem en underbar men stor kamrat som har upptagit både vår tid och intresse vilket därmed har resuletar i att bloggen fått lida lite lagom mycket. Darling for hem imorse och det kändes förbannat jobbigt, hade jag inte varit så trött där vid 6snåret hade jag typ försökt mig på en kidnappning.... så desperat känner jag mig just nu. meen what to do.

Nu är det vardag igen och de är bara att tacka och ta emot.
HOPPAS denna vecka går fort.

ps.
köpte mig en nya skinnjacka på h&m för 299pix.
det kallar jag ett SJUKT bra kap.

kram!

(HÄR HADE JAG TÄNKT LÄGGA IN EN FRÄSIG BILD.
HITTADE DOCK INGEN LÄMPLIG)




RSS 2.0