min morgon

Älskling tog sovmorgon och jag bestämde mig för att följa finaste lillebror till kyrkan och leka istället.
Tog även en sväng förbi stan och inhandlade diverse saker som förhoppningsvis blir användbara.
GREAT! Nu har vi laddat nanting för ikväll och önskar att ni kommer ha lika trevligt som oss!

Kram!



valborg

heeeeere we come. Är så satikens taggad att det går inte dit en till. Känns förträffligt att få alla fina samlade och få njuta av en förhoppningsvis väldigt trevlig kväll tillsammans. Annars håller jag typ på att bli sjuk, halsen krasslar (vilket den aldrig brukar göra) och jag har haft ont i huvudet naaanting. Men sådant löser sig förmodligen med ett glas vin eller två.

WIHO.


bild lånad av emmasehl. 
Hoppas och tror att det är OK!=)

Lägenhetsvisning

Igår blev det lägenhetsvisning och gud nåde SÅ mycket jag vill ha just den lägenheten.
Finns såklart småsaker som man alltid vill justera men i stor sätt var den helt komplett och jag villVERLKLIGEN ha den. Tyvärr var vi inte direkt ensamma där och förmodligen var det inte bara jag som belv inspirerad och intresserad av läckerheten vilket säkert kommer att resultera i att den blir alldeles för dyr i slutändan.
Försöker som ställa in mig på det så att jag inte ska bli allt för besviken sedan.

Nu är det hög tid för att dra mig mot jobbet.
hadé!!


SÅ mycket kärlek till dig♥

 

 


20% rabatt gör folk galna

Sitter på lunch och här på aveny säljer vi skor like crazyyyyyy.
Har 20% rabbat på hela sortimentet, både här och på eurosko och det är helt sick hur galna folk blir.
Kvällsöppet till 2100 ikväll för dig som missat.

seeees


VILL HA DESSA CLOGS


Jeffery Campell


ny kamera vore något.

Godafton.
Har börjat fundera på att införskaffa en ny kamera då min inte tar sådär superhotta bilder längre (och nej det beror inte på motivet.) MEN jag är sjukt sugen på en systemkamera. Trots att jag är världens mest okunniga person då de gäller kameror och andra tekniska grejer så skulle det vara SÅ kul att ha en bra kamera som man kan ta fina bilder med. Så om någon har något vettigt förslag så skulle jag mer än gärna ta emot ett sådant tips eftersom jag själv är helt lost kameravärlden så att säga.



27:e

Redan 27:e april och jag börjar fundera över vart detta år egentligen har tagit vägen.
Nyss var det ju jag som satt där i skolan och skulle skriva klart sista uppsattsen, gå dom sista skoldagarna och fixa studentklänning. HELT sick. Ett helt jävla år har bara swichat förbi och jag har typ inte hunnit blinka. Jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan i sig men därimot så kan jag sakna dendär känslan jag hade just innan studenten och hur KING allting kändes. MEN nu är den någon annans tur och för att ge ett litet råd skulle jag säga: NJUT! Det går så sanslöst fort så ta vara på varje minut och sug in alla känslor och SPARA till senare!!

 


om det är så du säger det

Sovmorgon imorse och vaknade kl halv9 för att hinna med en promenad innan jobbet. Känns så tomt utan mina killar MEN jag vet att dom har det bra! Idag är det jobb 12-19 och det känns helt ok.
Vad händer ikväll?

kram.




today is the day

Vilken kanonvacker dag, blev inte sämre av att jag var ledig idag heller så det tackar jag för.
Dagen började väl dock inte på bästa tänkbara sätt då jag har åkt på urinvägsinfektion igen, kändes förbannat jobbigt och det tar så jävla ont att man typ vill slita sönder underdelen av sig själv. Dock inte att rekommendera. Överlevde mot alla odds dagen och nu mår jag betydligt bättre!!
Imorgon åker mina killar till umeå och det känns så dåligt som det bara kan göra, jocke tar med sig Eros och det känns ju på allvar som att man ska lämna ifrån sig sitt barn. Har ont i magen och det känns barabara dåligt.





Vilka killar! ♥


har du en lägenhet

som är svinbillig. nyreonverad (inte ett måste men helst, annars måste den vara ännu mer svinbillig). billig i hyran. bottenplan. baksida mot väst med altan. bra uteplats med stora ytor, OBS vill inte att det ska finnas hus mittemot på typ 5 meters avstånd så man sitter och glor in till någon annans, ej kul. HELST en 3:a. Och ja, som är till salu förståss.

då skulle jag bli glad.

godnatt

älskling är här och jag är glad. Har precis sett klart en film som inte får ett godkänt betyg av mig, dock av alla andra så det kanske är mig det är fel på. Imorgon jobbar jag och jag måstemåstemåste sova.

kram




Kärleken övervinner allt

Jag tror faktiskt det.
Puss och Kram!

men se vad jag hittade

Jag har ju haft så förbannat otur med min wang-inspirerade väska från modekungen med nitar underintill (som alla säkert känner till.) Hela axelremmen har iprincip släppt och jag blir GALEN för jag kan inte hitta åt ordernummret som tydligen behövs för att få göra en reklamation. Klickade iallfall in på deras hemsida och hittade ett par riktigt frächa väskor, omän jag älskar min och inte vill byta ut den i första taget så kan det ju alltid vara bra att ha ett till alternativ!




When love takes over

Hellu. Hur många blir inte lurade då man tittar ut genom fönster och det ser helt ljuvligt ut med solen som lyser och snön som smälter. Fram med vårjackan och bort med vantar och vinterskor. När man väl kommer ut så känner man att det inte alls är så varmt som man hoppats på och det blåser minst sagt KALLA vindar. NEHEPP, Tillbaka hem, ta på varmare kläder och sedan ut igen. Är det någon mer än jag som gjort detta misstag ett antal gånger? Nog för att termometer finns men tydligen har jag missat att kolla på den verkar det som.

På jobbet idag fick jag SJUKT stor längtan efter melontugg, igår hade jag så himla tur då min fina arbetskamrat hade tänkt på mig och ställt in en påse med lite melontuggummin i mitt skåp. HUR omtänksam är man inte då???  Det gjorde dock att jag var ännu mer sugen idag, så jag får väl skylla på henne för att ha något vettigt att skylla på helt enkelt! 

Bjuder på lite bilder for once.
Ingen ska väl då behöva missa bilder på världens sötaste skrutt!









vem lämnade vem

Har haft en mysig promenad ikväll med världens bästa Elin. Som vanligt blev det mycket snack men vi han även med ett besök hos Elins mamma och hon blev minst sagt överlycklig då vi tittade förbi med hundarna. Det är sådanna gånger man inser vad små ting som man själv inte reflekterar över verkligen bringar lycka till andra. DET är härligt och man blir själv så himla glad och lycklig! Nu satsar jag till tusen på att försöka somna i någorlunda tid för gott om sömn blev det väl inte direkt mycket av inatt. Och med det säger jag godnatt och hoppas att er dag blev lyckosam! Själv blev dagen inte riktigt som jag hade hoppats och tyvärr inte till det positiva heller, men what to do, life is just life.





Tack för ikväll!♥





what doesnt kill you makes you stronger

.


today.

godmorgon. idag skiner inte solen i vanlig ordning och man har mer eller mindre blivit van att den ska göra det så de känns lite tråkigt. Somnade alldeles för sent igår och vaknade allt för tidigt = inte mycket sömn. MEN idag laddar jag nya batterier och jag längtar typ till jobbet idag. Hur tur har man inte då? då man får ha ett jobb som man känner att man längtar till och som man tycker är KUL! Få förunnat så jag ska ta vara på det så länge det varar.

Annars kan vi väl tillsammas konstatera att få saker blir som man tänkt och planerat.
Lika bra att förlika sig med det, samtidigt som man inte vill sluta hoppas på det bästa. Och det ska man nog inte sluta göra heller, man ska hoppas och tro på saker man vill men man ska inte ta ut saker i förskott helt enkelt. Ska vi sätta punkt där?


Hur fint?

hoppas på att ni får en toppendag
kram


wonderful day.

Idag har jag hunnit med ett stopp på waynes efter jobbet, blev att träffa fina girls och snacka en HELdel vilket är måste vara det bästa som finns då man inte träffas dagligen numera. Har även reflekterat över att TYP varenda blogg jag hamnar på är fylld av fina vårkläder samt sommarkläder som folk verkar shoppar i sinne. HUR har ni råd??? ge mig tiiips, vill också kunna shoppa oavbrutet och ÄNDÅ ha pengar över. Måste vara en sucker vad gäller ekonomi helt enkelt. Tycker verkligen inte att jag överkonsumerar kläder direkt, kanske skor. men inte ens det längre. fan va tråkigt då.

nu blir tandborstning föjt av läsning följt av sängen.
ADJÖ.




Nu vill vi ha sommar

Fin tycker jag!
Tycker dock att det är svårt att bara beställa hem en bikini utan att prova först,
de är alltid så rappliga i storlekarna och ibland är det supersmå och andra gången alldeles förstora!
men som sagt, fin ändå!


not always

livet är inte allt en fest.
Omän man ibland önskade det.


jag villllllll resabort.

måndag

Hej kära bloggvärlden.
Helgerna går alldeles för fort trots att jag jobbar iprincip hela dagarna, har iallfall fått njuta av världens bästa sällskap i helgen och det är verkligen ovärderligt!♥ Har tankat upp energin till 100 så nu är det ny vecka som gäller.

Efter många om och men är lägenheten i umeå uppsagd, och nu är det dags för nya äventyr trots att vi knappt hunnit påbörjat äventyret därborta. Men det är väl så det är, saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig både på gott och ont. Önskar att vi ska hitta en lägenhet som vi båda (och Eros såklart) ska tycka om och känna oss hemma i och helst att älskling ska tycka det känns bra då det är med delade känslor att ska flytta från umeå. Får hoppas att det dyker upp någon inom rimlig tid vilket skulle underlätta.

Som ni märker är det fullt upp HELA tiden så tid åt bloggen har mer eller mindre blivit helt uteslutet. Men en eloge till er tappra som orkar hänga kvar - jag lovar att det blir bättre=)

kram till er!!


jag älskar diiigggg

you take me higher than i´ve ever been before

Hej underbara morgon. Känner på mig att denna dag kommer att bli sjukt sjukt bra och det går inte att misslyckas. Nu är det en snabbis på stan, därefter jobb (visserligen även det på stan men ändå) och därefter möte upp älskling och käka grillat!

Förövrigt vaknade jag upp till en HÖG med grus nedanför min säng, och jag menar verkligen en hög. Satan i gatan vad en hund kan ta med sig skit in. Vi dammsugar ungefär 5ggr om dagen för att inte överdriva och det blir ändå inte mindre grus.

 


Men man ju ändå inte sluta avguda dessa små varelser.


15april

Hellu. Idag fyller lillebror år och det ska såklart firas. Morgonen har bjudit på smörgåstårta och paket vilket känns som en rätt så bra start på morgonen. Tänkte göra mig iordning och dra mot jobbet för att avverka några jobbtimmar och därefter bär det av hemmåt igen för kalas och grejer. Imorgon får jag dessutom träffa min älskling och jag kunde inte ha längtat mer!!!

ha en ball dag helt enkelt, vädret ser iallfall ut att vara med oss även idag!
KING.

hade


únderbart väder och ledig!

Idag är min första lediga dag på 7dagar, känns faktiskt helkonstigt då man är så van att ha tider att passa och hela tiden vara på g. Imorse kände jag mig hur pigg som helst och tänkte att jag lätt skulle kunna forsätta jobba även idag och 8 dagar framåt, men nu såhär i efterhand så är jag glad att jag stannade hemma. Känner mig HELT slut och det är väl nu då man börjar koppla av som tröttheten oftast visar sig. Hade egentligen tänkt fara på en lägenhetsvisning idag men jag tror jag skippar det då jag vet att vi ändå aldrig kommer att få den + att jag inte känner mig sådär 100. MEN, imorgon startar vi om igen och laddar batterierna för då väntar sisådär 7-8 arbetsdagar igen och det blir ju bara bra.

Darling♥ har det skönt uppe i fjällen och jag är inte bara lite avis, hade SÅ gärna velat följa med och få njuta av det fina sällskapet och även fina vädret som verkar kvarstå. Men min ledighet får vänta, kanske passar det bättre med någon slags semester framöver då det inte är så mýcket jobb, en utomlandsresa hade t.ex suttit så sjukt jävla bra att jag vill typ inte tänka på det för då blir jag ledsen.

Förresten, viss är ni laddade för dessa skor som ska komma till oss vilken dag som helst?
Blandannat denna modell dyker upp + en till som är SJUKT snygg!! jippiiiiiiiiii



bättre seeent.... än aldrig





Summa Summarum: SJUKT JÄVLA KUL KVÄLL!
tACK FINA TJEJER!!!

soliga söndag

SATAN så trevlig kväll igår.
SKÖN förfest, fina människor, ball utgång och sedan idag: INTE BAKIS!!
ETT under har typ skett..

idag är det jobb och det känns inte ok med tanke på vädret.
MEN bara att gilla läget.

JOAKIM 22 BAST

Grattis älskling på din dag.
Hoppas att du får det king trots att du förnärvarande sitter och skriver ett prov som håller på i evigheter och att du sedan ska sitta och köra bil i lika många evigheter.  Du är bäst i alla lägen!

pussar och kramar till dig!!!!
Miss you.

ikväll

Ikväll blir det utgång med fina tjejer och jag vet inte vart det slutar.
Något glas vin kanske och tjejsnack blir i alla väder och vindar KING.

PUSSDÅ!

fredag

Hello bloggen.
Hoppas ni ursäktar den dåliga uppdateringen och inte tappar tålamodet.
I min vardag är det inte så mycket spännande som inträffar just nu ska jag tala om, jobbar i snitt varje dag i två veckor framöver och det känns som att den lilla lediga tiden jag har ägnar jag hellre åt någonting annat. Så uppdateringarna kommer spontant någon gång då och då helt enkelt!

Igår hade jag även finbesök av min fina fina vän denise, hockeyn upptog såklart tv-bilden men ingen vinst blev det då ändå. LÖRDAG hoppas jag på fest och hoppas ännu mer på att slippa vara bakis på söndagen eftersom jag måste jobbajobbajobba såklart.

Annars då??
NÅGON som har något vettigt att ha på sig i sin garderob dessa underbara utedagar???
jag blir galen då vädret inte tillåter att ha på sig det man vill, ser ut som en sjöman då jag vistas ute pga regn, slask och lera. satan så less man kan bli. Måste typ köpa mig en regnrock eller någe ting.

måste vinna på triss helt enkelt............




tradera

SATAN i gatan, kan typ inte se hockeyn för jag känner att jag blir alldeles för nervös, lika bra att sätta sig här istället och höra på avstånd. Sitter även i spänd förväntan på att en auktion på tradera ska avslutas, men idag är det faktiskt inte jag som ska shoppa utan det är karln min som jag ska buda åt. För ovanlighetens skull=)

Denna hoppas jag på att kamma hem.
Snygg, användbar och heelt ny.


onsdag

morsning korsning.
Ny dag och nya tag, klev upp 07.10 och var så sjukt trötttt och ville helst inte vakna överhuvudaget.
Men upp klev jag och nu är jag redo att fara på jobbet efter en lång promenad, dusch och frukost.
Idag blir det även till att luncha med erika och stina vilket känns förträffligt!!
NU: dags att promenera mot jobbbbbet.

hade!


BALMAIN





LOVEIT!


today

hellu. Så var vardagen åter i rullning vilket känns sisådär.
Har äntligen lyckats att verkligen njuta av ledigheten och ta dagen som den kommer vilket inte är allt för ofta hänt om man heter emelie degerman, detta gör också att det känns lite tungt att böra om att jobba igen. Särskilt då man vet att det är 7 dagar i sträck och heldagar som väntar. När man liksom äntligen kommit in i rutinen att vara ledig så är det så förjävla skönt, GUD dagarna går hur fort som helst och det är ljuvligt att bara göra vad man vill och passa tider som man själv vill utan att tvingas styras av alla tider man jämt ska passa.

Nåväl, samtidigt ska man väl vara sjukt glad över att man har ett arbete att gå till, annars skulle jag definitivt inte kunna njuta av ledigheten. Nej då vet jag en som aldrig skulle kunna sova om nätterna och klättra på väggarna pga av diverse funderier och tankar och planer och allt allt. SÅ summeringen av detta är vä ändå att det ÄR skönt att vara ledig, men bara ifall man vet att man har ett jobb och en inkomst. eller?

toppen.

Nu till dagens inspiration


så enkelt och bekvämt men SÅ snyggt alltalltallt.




hej å hå

FULLT upp hela dagen och det är kingkingking. Har varit till piteå och badat idag och det var supermys, kom inte ihåg när jag senast var där så det var minsan på tiden att besöka äventyrsbadet igen. Kom hem rätt sent och har hunnit vara ute på prom och städat hela huset samt slänga ett ögonkast mot tvn för att hålla ordning på hockeyn.

Roligare än så blir det inte right now men lovar att köra en roligare update snarast.

kram och puss


BRA (?) bild på vår förrätt häromdagen.
Har ätit GOD mat i sinne hela helgen och lär behöva många joggingturer framöver.
HEHE, men gott är dedå.

 


att ha ringar


är sjukt jävla snyggt kan jag tycka.
Har en hel massa hemma men dessa från h&m är ju galet prisvärda + snygga som tusan! Kanske dock inte håller efter särskilt många tvättar (som det kan bli) men man får väl köpa att ha på lager.
Kan dom inte komma till butik?

baby


När kommer ni?????????????

underbar dag

vilket väder denna påskhelg har bjudit på!! Jag tackar och tar emot med ett leende och känner hur mycket energi solen faktiskt ger bara genom sin blotta närvaro. Idag har vi varit på en LÅNG promenad och har även hunnit med en mysig middag på bortaplan nu på kvällfronten. Nu väntar mys och en bra film för att avsluta kvällen på bästa sätt med bästa sällskapet.


♥♥♥ tre små hjärtan.

fest ÄR kul



Vilka fina människor man har omkring sig. Helt underbara hela bunten!!
tack för en trevlig kväll med en fantastisk förfest som var sjukt KUL!!


Gårdagens bilder

Lovade ju att köra lite mer bilder så här kommer bilder från gårdagen, något sena men bättre sent än aldrig som jag alltid säger numera. I övrigt har dagen bestått av jobb och det var sjukt mycket folk på stan, iallfall hos oss. Vi sprang på som tokar och det hade varit rätt kul att ha en stegräknare just idag för jag är säker på att vi hade fått ihop en hel del steg! Han även med en lång promenad med hundarna i det LJUVLIGA väder innan det var dags för främmande här hemma. Just nu är det fullt hus här och självklart är det hockey som upptar vår tv-bild.

Hoppas ni fått njuta av denna dag och glad påsk till er.
KRAM!








Efterlyses!!!!!!!!!!

hej alla godingar som läser.
Skulle vilja uppmärksamma er om att jag förlorat mina glasögon under torsdagskväll och skulle vara mer än tacksam om du som har dessa hör av dig omedelbart!!



Ser ut på följande sätt och jag villvillvill ha dem tillbaka.
så snällasnällasnälla du som har dessa. hör av dig!


snabbbbt

Vaknade redigt bakis och ville typ skjuta mig i skallen för att det är så hemskt.
Tvingade mig tillsist ut och det blev en heldag i rävarbacken vilket var helt ljuvligt i dagens väder.
Nu på kvällsfronten har vi mysmysmys och jag älskar det. Snart börjar solsidag och det kunde inte vara bättre. Siriöst, det måste ju typ vara bland de bästa everrrr. håll med?!!

tänkte lägga upp lite bilder senare så more to come om man säger så.

kramdå.


1 april

några vinglas har redan slungas ned och jag kunde inte vara mer taggad för feest.
Idag är det dessutom 1 april så jag hade tänkt lura något så jävla mycket. Vet dock inte vem ännu och heller inte om vad. Meeen he löser sig. Lär nog inte vara så svårt att komma på något finurligt då man fått i sig några glas ytterligare.

PUSSPUSSPUSSS!
hade


wihooooo

hello.
Idag ska jag få rå om världens sötaste unge och det känns förträffligt!!
Ska dessutom snart börja dra mig mot stan för att få fixat håret och det känns även det så sjukt bra.
Vad mer känns bra???
JO, älskling kommer hit idag♥
det är party ikväll
Vi har fått ett BRA lånelöfte
det är lite röda dagar framöver
Eros kanske inte behöver röntgas om trots allt.

det mesta känns så jävla bra att jag vill typ skratta.
Skulle kännas ännu bättre om det kom ut en perfekt lägenhet i BRA skick.
men man kan ju inte få allt och jag är nööööjd.

lovelife.
puss och glad påsk


Finner inga ord för hur mycket jag älskar dig min finafina skrutt!!

RSS 2.0