off to work

dags för arbete igen. Nu börjar det dra ihop sig till semester och gissa vem som längtar? JAMEN svår gissning, skulle mer än gärna hoppa på semester redan idag om det hade gått. Annars tog jag mig en titt på nellys rea och det såg inte allt för dåligt ut, hade kanske klickat hem något om det inte vore för allt annat som ska betalas. Idag ska stockholmsresan betalas och det känns great. Snart bär det av mot shoppping, grönan, god mat och ledighet med världens bästa grannar. FAN VAD BRA!


midsommar

Såhär dagen efter. HELT fantastisk dag och jag har inte haft minsta lust att sitta framför datgorn.
Nu har alla begett sig hemåt och det känns faktiskt lite tomt. De tappraste kämpade sig väl i säng sisådär 04.30 imorse efter badtunnevistelse, sjödopp, godaste maten, lekarna och (endel) alkoholhaltiga drycker.

Hoppas ni hade det lika bra som mig.
KRAM



finaste du♥

Gränslös kärlek♥



Jag lever......

Nej nu är det illa på allvar. Kanske till och med är lika bra att lägga ner blogg.se och ägna sig åt något annat för här händer det då inte alls mycket spännande grejer som ni märker.

Blogg.se eller inte, på fredag är det i vilket fall som helst midsommarafton och jag längtar. Bara galet att tiden springer iväg så fort och jag kan inte riktigt greppa det har jag märkt (då jag säger det gång på gång) men det är ju faktiskt sant. Har även lyckats skramla ihop lite semester i sommar och bättre än så kan det väl knappast bli då jag på heltid får njuta av nära och kära. Är det inte då man mår som bäst??

Paris är inte heller så långt bort längre.....♥



Midsommarbild på fina Denise.

men varför går det inte

men fasen vad jag blirrrr less, varför varför går det inte att beställa från asos??
Dom påstår att det är något fel på kortet och grejer men hallå, det är de väl inte alls. handlade på det för ca 20min sedan. Det kanske helt enkelt inte är meningen att man ska ha sig några mer kläder och grejer.

Har iallfall haft en ledig helg för första gånger i världshistorian ungefär, hur skönt som helst och jag är GLAD.
Nu ska här fortsätta mysas och ta vara på tiden.

kram

mitt i veckan

goddag. Jag blirrr lite smått galen på dehär sökandet efter min datakabel. den tycks inte finnas någonstans och nu vet jag inte vars jag ska forsätta söka heller. Skyller den dåliga uppdateringen på det eftersom det är SÅ trist att hela tiden blogga utan lite bilder. Vid närmare titt ser jag att jag inte har skrivit något mer sedan i lördags då det var festfestfest. Kvällen blev lyckad på många sätt och i söndags då de var dags att stiga upp till jobbet mådde jag BARABRA. Annars har jag jobbat och kånkat på(somvanligt) och igår var det firmafest.

då vet ni lite av vad jag gör på dagarna.
hurrr kul nu det är att veta.


high on youuuuuuuuuuuu


Så mycket jag, så jävla frecha, jag vill ha dem där jäklarna omedelbart. Hade varit bäst att ha dem ikväll.
weeehoo. då vet ni.

nu är vi på g.

jag som hade hoppats in i de sista att man kamerasladd skulle dyka upp av sig själv utan vidare anstängning från min sida. Verkar dock som att jag får ta tag i saken och verkligen söka själv. Förstår inte, jag tycks ha borta olika saker varje dag. Är det inte kamerasladden så är det internetdosan eller någon klänning eller ett par skor eller Eros koppel. Antar att det beror på att jag flaxar runt överallt och mestadels lever i en väska. Vill verkligen, och hoppas, att det dyker upp någon lägenhet av intresse snarast. Håller på att bli knäpp av dehääär.

Nej men, nu är vi (jag och mina fina kille) iallfall peppade för en helkväll i sällskap med goda vänner.
Första cidern är påbörjar ochh karln min verkar tycka att fotbollen är desto intressantare än vad jag är, (likamed allt är i sin ordning.)



ha en underbar kväll fina fina ni!

studenternas tid

hejhej. jag älskar att värmen har återvänt till oss och jag hoppas innerligt att den är här för att stanna. Annars är jag SÅ avis på alla studenter, den här tiden för ett år sedan var såå härligt trots att man bemötte den med många blandade känslor. Kan inte ens fatta nu, sisådär ett år senare att jag har tagit studenten. vadå jag? jag, alltså jag jag??   nej det slår lixom fel på något sätt. Till nästa år kanske jag har smält det.
Tycker fortfarande att jag passar bäst framför en skolbänk och med en läxbok upptryck framför ögonen, det känns lite som hemma. Tryggt och bra.

fina emma på balen.

men helt och hållet fantastiskt.

nej men just det. Tänkte precis vara duktig och slänga in en och annan bild med tanke på att det varit rätt dött här på sistonde, både vad gäller bild och text. Men nixx, kamerasladden vägrar bli återfunnen och jag har inte så stor lust att leta efter den heller så det får vara som det är tills den dyker upp.. av sig själv förhoppningsvis.
Annars har jag varit ledig idag och det har varit så bra att jag önskar att jag var ledig imorgon också. Det är jag dock inte utan nu ärrr det 9arbetsdagar att se framemot, känns bara härligt. Hoppas alla balmänniskor har det king righhhtnow och att dom är nöjda med sin utstyrsel så att säga.

Hörde förövrigt från jobbet att det var en snubbe som kommit inspringandes från självaste balbilen då dom skulle till röda mattan, skon hade i sista minuterna svikit och hela klacken och sulan på skon hade släppt. ett par nya skor blev det iallfall. Finns tydligen andra än jag som tycks hamna i dom där gosiga situationerna då nervsammanbrottet inte är långt ifrån. 


mer eller mindre charmerande bild på min andra hälft.
menn, jag älskar bilden och jag älskar han på bilden nå så förbannat!

långhelg

Men HEJ bara, länge sedan bloggen fick sig en uppdaterare och kan jag skylla på att jag varit ledig två dagar i sträck? Det känns som att tiden ändå har gått alldeles för fort men jag har verkligen njutit av varje sekund. Åkte till Umeå i tosdagskväll efter jobbet och det var sååå skönt. På fredag kom Elin och vi flängde runt på stan i jagvetintehur många timmar, och gjorde av med alldeles för många slantar. Resten av fredagen och lördagen blev också minst sagt välanvända och jag har haft en toppenhelg. Synd bara att det roliga tar slut för imorse kl 07.30 var jag ej glad att måste åka hem med en buss som gick raka spåret mot skell och jobb. Men det ska väl gå det också.

hejdå.

onsdag i juni

morrrning. Sovit som en stock har jag minsan gjort men tyvärr var de färdigsovet redan vid sisådär 06.30 för min del. UT på en långopromenad och lämna hundarna hos mormor (som så snällt ställer upp idag med att vara dagmatte, kan lova att det ser ut som en hunddagis där idag) tur iallafall att vädret är yammi för då blir saker och ting SÅ mycket enklare.

I måndags var jag förövrigt på SATC filmen och den var gggrymmmm.
SÅ, seden!

Nu är jag på jobbet och redo för en ny arbetsdag.
seya.

RSS 2.0