älskade torsdag

Hello. Idag är det torsdag, jag är med Wilmer, jag är i umeå och jag är ledig.
Kan det bli bättre?




loversss

ljuvliga onsdag

Som jag sa så blir det nu lite mer bilder och ´kanske till och med lite mindre text.
Bilder från Uppsala får ni nog leva med en dag eller två!
Idag är det work som gäller och det kan ju vara en bra grej då man har sprättat en hel del stålar under helgen som varit! Jag har iallfall haft det HUR bra som helst och kommer förmodligen att kunna leva på det ett bra tag.
Framöver väntar bara roligheter och på lördag ska vi på rockpartaj då jockes syster fyller år.
Vem är bättre på rock än jag?? weho, säkert nån men rock är nog ändå min grej!


Jag håller på med min favoritsyssla = Provar skor i sinne.


Denna sallad var den godaste jag har ätit, utan att överdriva en millimeter.


Vad har vi sagt om converse???
Ni vet, annars hänvisar jag till tidigare inlägg! ;-)



 


godmorgon




STHLM 26/10

hallå där. Stokholms stad 10-21, låter ok? Jepp nu har vi landat i lägenheten och framför tv samt dator. Dagen har varit hur underbar som helst! Med shopping, världens godaste cesarsallad, världens bästa vän, två glas rött och allt annat man typ kan komma på! Ja ni fattar, vi kunde ju lixom inte ha misslyckats=)
Imorgon tar jag mitt pick och pack och reser mot norr igen, antar att jag lär mötas av snö och kyla? Nej det låter inte särskilt mysigt. MEN jag har ju trots alltnågra underbar själar där hemma också som jag såklart längtar efter huuur mycket som helst.

Men ännu är det inte över, nixpix imorgon blir det kanske mer shopping för jag har nämligen bestämt mig för att inhandla ej grej... gissa vad...................... 


nej fy
till veckan får ni se lite pic annars somnar man ju till all text.
VI SÄGER SÅ
PUSSKRAM

high heel party i uppsala

Gissa vem som tog sig in på high heel party igår här i uppsala??!
Javiisst, jag och elin trippade in (utan minsta problem!!) och kollade förvånat på varandra då vi väl gått förbi vakter med mera utan att behöva dra fram en ursäkt till varför just VI skulle ta oss in.
TYVÄRR var det en stor besvikelse, det var inte alls många modeller som visades och egentligen var det mest anpassat till de 99 första som så glatt gick omkring där med sina små lappar och skrev upp namn, adress och vilken sko de hade kollat ut. Men vi gav inte upp så vi höll oss där ett bra tag och svepte nått glas vin och gick därifrån med varsin goodiebag hängandes i handen.

Saknar min baby så ofantligt mycket!!
Men jag har det verkligen hur bra som helst här och njuter av ledigheten och sällskapet till 110%
Känns så skönt att slippa tänka på att man ska upp och jobba och att det inte skulle drabba någon annan än mig själv om jag av någon anledning skulle ligga bakis dagen efter en partynatt.

Nu ska vi fortsätta mysa och imorgon drar vi in till sthlm
MEN NU är NU och det älskas.

KRAMAR
(Sorry för dålig bild uppdatering)

i uppsala

Hello. Nu är jag efter alla om och men i Uppsala! Började med att jag blev ORDENTLIGT åksjuk på planet hit. (Jag vet alla tror att man inte kan bli åksjuk på ett flygplan) Men heyy, jag kan! Och mina råd till er är att inte bli det för det är inte speciellt trevligt kan jag garantera!

Iallafall, nu är vi redo för en ny dag och jag är inte det minsta tveksam till att den kommer att bjuda på massa godheter -om inte annat så väldigt trevligt sällskap!!

Kamera+sladd är med så kanske kan jag bjussa på bilder some day!

KRAM PÅ ER ALLAA!!!



TOVE var som vanligt snygg i gårdagens idol. MEN jag såg dock inte avsnittet.
VAR DE BRA?!


tänk vad små saker kan göra mycket

Idag fick jag ett sms av min bfriend där det typ stod följande:
"Tänkte bara säga att jag hoppas du får en bra dag och att du får det jättekul i uppsala. Saknar dig"

Hur gulligt är det egentligen inte?? Kanske inte världens grej men ville egentligen bara förmedla att små saker som man själv kanske inte reflekterar över kan vara stort och betydelsefullt för andra!
Så tänk på det och var kanske extra snäll just idag mot någon du håller kär -man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda.

Så till min kära Bfreind, -I LOVE YOU!

PS, fick inte ett så pjåkigt sms från elin heller där hon hade skrivit  minst 5 sms om en bra vägbeskrivning för mig. (Hon kommer att jobba då jag kommer till Uppsala så jag kommer att få klara mig lite på egen hand.) Gudarna vet hur det ska sluta men tur är det då att telefonen är påkommen!

Kram på er alla och trevlig helg.






JNordin ja ja ja!! (KAN VARA ETT OVÄRT INLÄGG)

JAMEN KISS ME BABYY! LOVE YOU YOU YOU
(HEHEHE MED RISK FÖR ATT LÅTA TJATIG)

IMORGON DRAR JAG HÄRIFRÅÅÅN OCH JAG ÄR LEDIG I SAMMANLAGT 4 DAGAR I RAD. (REKORD)
ALLT KOMMER ATT BLI BÄST OCH JAG LÄNGTAR JU I SINNE - FEST, GOD MAT, VÄRLDENS BÄSTA VÄN, BIO, FIKABESÖK OCH SHOPPING!!!
NÄR JAG KOMMER HEM JOBBAR JAG BARA LITE SEDAN FAR JAG TILL BABY. WIHO

SOM NI MÄRKER LEVER JAG INTE I NUET
NIX, JAG BLICKAR FRAMÅT!

HERRÅ


JODÅ




åldersgränser kan slänga sig i soptunnan

Men hur mycket mer ment to bee kan detta bli???
Åt helskotta med åldersgränser på 20ÅR?!?!? Att snart fylla 20 borde vara likamed att vara 20 vid de tillfällen då den åldern krävs! Jag ska banne mig SE omän jag tvingas stå utanför och kolla genom ett fönster (Håller alla mina lediga tummar till att fönstret kommer att vara lägligt till så att jag kan se något iallafall)

(För er som inte fattar så ska nelly.com har ett High heel party i Uppsala nu till helgen där en hel drös av skor kommer att visas plus att de 99 första får ett par valfriga dojjer Det skiter jag egentligen blankt i men huvudsaken jag får sesese alla godingar så är jag världens gladaste och tacksammaste människa. Ja alla som känner mig fattar)


skräckinjagande ögonblick - or what

Nej men vad trevlig min tisdagskväll plötsligt blev då det plingade i telefonen och jag hade fått ett sms.
Inget märkvärdigt med det, (trots att det förmodligen inte plingar lika ofta i min telefon som din elin) öppnade iallfall smset där texten löd ungefär såhär:
VAA är det för bild på dig som blivit taggad på facebook?? Du är ju nästan naken!!! 

Min första reaktion var bara, va?? när? hur? VEM?! Och man tänker verkligen inte efter i sådanna ögonblick. Man tänker lixom bara "jag måste ha dator nu nu nu, vad är det för bild? vadå när fan blev bilden tagen? och VEM tog den?" Ja ni fattar allt sånt, eftersom jag inte hade dator till hands ringde jag upp erika (som självklart skickat smset till mig) Men samtidigt som första signalen hörs så går det samtidigt in i min skalle att "Det ÄR Erika som skickat smset, hur stor chans är det att det är någon sanning i det??" Nej just det. Svaret på den frågan kan ni som känner denna donna räkna ut!  

jaha, ett kort sms och ett långt inlägg blev ju detta, kanske inte till er förtjusning men.
Man skulle tydligen läsa HELA smset, för längst ned stod det såklart  "En smart person läser hela smset"

FUN ZOLIS!

Men skitbra
då var det ju rätt fort bekräftat att man inte är så smart då.


WHYRED

Detta gillas ju från oss alla skulle jag tro, eller??
Slutsåld överallt men den tåls ju ändå att titta på!


LONG LONG TIME!!

Nu är det ju såhär, som jag sa jobbar jag hela veckan fram till fredag och därefter hoppar jag på första bästa plan till sthlm och därmed uppsala för att möta min finafina vän. detta resluterar ju i (ni som är smarta har ju redan listat ut) att jag inte får träffa minJ innan nästa torsdag!!!?
Lyllolyllolyllo ni lyckostar som aldrig behöver fundera på hur ni ska planera och dona för att hinna träffas då varken 13mils avstånd eller jobb stör vardagen! Jo jag vet, värre kunde det ju ha varit lixom men jag menar, mindre värre kunde det likaväl ha varit??
VAD göra då man har ett jobb man trivs på som tusan, en pojkvän som också har jobb men i en annan stad och jobben inte direkt kastar sig fram till en??
Ja flytta anyway i guess.


PS, skulle er pojkvän ställa upp och erbjuda sig att köra er hem kl10 på en söndagskväll då bilfärden alltså är dryga 13mil? (eftersom han anser att det är mörkt och inte alls bra för er att köra själv så sent på kvällen) bara för att kliva upp 7 timmar senare och ta bussen tillbaka för att själv hinna på jobbet??? VAVAVAVAVAVA?? Det gör iallfall min kille. Det är nog trots allt kanske mycket lyllo mig själv också!


I ♥ YOU


chokladbollar

Gissar vad man ska göra en måndagskväll då man har tråkigt och ont om ideér??
Baka chokladbollar såklart, med lillebror. Slår aldrig fel! ;-)


well done W, första bakstunden avklarad!
(notera chokladbollarna han fixat alldeles själv)

Läppglans från SMASHBOX och lite skor

Hello alla glada som ledsna läsare! (hoppas såklart att alla är glada, det är iallafall jag)
Igår investerade jag ett läppglans frånn smachbox som jag inte kunde hålla mig ifrån. Det håller länge, har en snygg röd färg och passar både till vardags som fest. Kan det bli bättre?
Idag blev jag även "tvingad" till att köpa ett till par skor, jo faktiskt nästan tvingad. För det var någonting i mig som verkligen sa "köp köp köp" och så blev det. Nu är även de andra vagabondskorna jag tidigare bloggat om  mina, även de med kilklack men med snörining fram istället för spännen och dylikt.
Kan ju passa på att meddela att flygbiljetten till sthlm är fixad så nu är det jobb fram till fredag sedan bär det av!

WEHO, happy monday!!




söndagsmys

Förr hatade jag alltid söndagar, jag hade nästan ånget varje vecka då söndagen dök upp och kanske berodde det på att jag visste att skola och därmed läxor snart skulle infinna sig igen. Men numera tycker jag bara att söndagar är en allmänt skön och slapp dag då mys och film ofta blir kvällens tema. För att inte glömma så går ju även ensam mamma söker på tv och det kan inte missas!
Just nu är jag hemma hos Jockes mamms och papps, killarna har fullt sjå att byta däck på bilarna och själv har jag tagit mig tiden till att slinka in med ett inlägg.
Nu väntar mat och sällskap och tyvärr får det bli till att avrunda kvällen rätt tidigt idag då jag måste köra mina 13mil till skellefteå redan ikväll =ensamt och mörkt. USCH!

Hoppas ni har en bra söndagskväll iallafall.
KRAM 


nu är det helg

Nu var det färdigjobbat för denna dag!
Så nu tar jag mitt pick och pack och kör iväg till umeå. Håll tummarna att jag inte ska hamna i diktet längst vägen för det vore ju för tråkigt.

Ha en trevlig helg alla godingar.
kram

lördaaggg

Jajemensan, pigg som en nötkörna och nu är det bara att dra sig vidare på jobbet.
Jag mådde som en gud då jag vaknade och jag vet inte vem jag ska tacka för det?
Mig själv kanske..
Annars var det en super kväll!!!!!! bilder kommer i mån om tid men jag drar till umeå efter jobbet och förmodligen blir det ingen uppdatering där. kanske kanske inte!

KRAM

ready to rock!

Nä nu drar jag på partaj med vin, idol och tjejer som är guld värda!



Hejja på mig imorgonbitti och håll gärna upp en skylt "Heja emelie du klarar det"
Då min väckare ringer för att påminna mig om att det är dags att skynda sig upp och göra nytta på jobbet.

HEHE
ses


foundation och paljettkavaj var det!

Helluuu, idag har jag blivit så gott som brunett igen! Kanske inte tänkt men tänka sig vad bra överraskningar kan vara ibland? Jag blir ju även glad då jag klickar mig in här på mina sidor och ser att det har trillat in en och annan kommentar. JIHOOO nu har ni fattat dealen lixom!=)

Efter frisörbesöket var det en tripp på stan som resluterade i att jag äntligen kom hem med världens bästa foundation! Kostar gör den, som allt annat men det är absolut värt det! Kommer från Dior och kostar kring 500 lappen. Tidigare har jag kört på foundations från make Up Store, hade faktiskt just köpt en ny då mamma kom hem med denna och jag testade den (borde jag inte ha gjort) för nu duger den andra inte alls så jag blev ju tvungen att köpa denna också...
Lyckades också kamma hem den finaste kavajen någonsin från bikbok som hade axelvaddar och paljetter. Är jag inte redo för party så säg??


are you kidding or whatttttt

Godmorgon!


Bara jag som skulle vilja köra ner fötterna i dessa sjukt snygga boots från Steven Madden???
Synd för mig att det regnar alldeles för mycket  + att jag inte har dom i ägo.. synd säger jag bara!

Nu är det hårfärgning på g
och jag fick plötsligt väldigt bråttom!
KRAM

Expressen Fredag



Imorgon är det alltså jag som köper Expressens Fredag och njuter av läsning.
Plus att jag ska färga håret. HEHE kan tyckas vara rätt vanligt om man heter emelie degerman.
Men nu var det ett tag sen så det krävs lite bättring!=) Jag är ju ledig så vad kan då passa bättre??

Kram och godnatt


leopard

Idag blev jag en lycklig vinnare då jag lyckades komma över en sjal i leopardmönster för endast 30pix!
JihoYEYYEYYEY säger jag då för den. Nog för att jag har två sedan tidigare, men man måste ju vara gardersd ifall man av någon händelse skulle fippla bort någon av dem. Eller vad säger ni??




yey

Jag sitter här och irriterar mig över att man inte kan lägga in sin spellista från spotify direkt till ipoden.
Det har irriterat mig ett tag och just nu skulle det vara guld om det kunde ske då min nuvarande musik ( på ipoden) inte är det färskaste. Vet att man kan ha något speicellt program så att man kan kirra dedär men alltså, är jag teknisk av mig? Nej så jag får nöja mig antar jag.

Ja då vet ni vad jag gör, vad gör ni?

Nu står promenad och jobb på schemat.
Wihooo jobb 1000-1915. Tummen ypp för den.


nya spiderman?

PS nr 2 kommer här:
Jag hade ju som tidigare sagt att "roligare än så blir det inte" men se vad man kan hitta på om man heter emelie just idag. Kanske borde jag trots allt satsa på att bli nya spiderman. kan ju faktiskt hända att jag lyckas bättre med mina kommentarer då!


Denna bild får mig att bli nostalgisk. Sommar och inte för att glömma alla underbar tillställningar och
partaj som ägde rum under denna underbara årstid!

NU: låtar som går på högvarv:

Brandy - Warm it up  och right here
Keri Hilson, Kanye west, Ne-Yo - Knock you down
Gavin Degraw - Stay (och alla andra)
Kanye West, Young Jeezy - Amazing
Rihanna, Jay-Z & Kanye west - run this town
OCH
Melissa Horns alla tänkbara låtar.

Men nu är det BUMS säng.
kram



men hej är du sugen på en ny vinterjacka?

Isådannafall tycker jag att du ska göra det enkelt för dig genom att högerklicka på denna och bara slänga in ett bud (om du vill ha den villsäga, annars kan det ju var rätt onödigt.)
Annars har jag inte så mycket spännande att bjussa på!

FÖRUTOM att denna man är den största glädjekällan som finns!

"JAJA tänker kanske ni, honom har jag inte sett bara en gång på bild!"
MEN så är det och roligare än så blir det inte.

HERRÅ!

ps
TACK Denise för din kommentar, kanske inte den mest smickrande men, what the hell! det var ju en komentar jag bad om och se vad jag fick! Jo just det, en komentar! ds

men hallå vart är kommentarerna???

HEY!! Varför får jag aldrig kommentarer??!?!?

Mina inlägg kanske inte inbjuder till någon reaktion???

Nehe men de var ju sorligt....


Gissa vad jag ska göra nu????
HEHE kan uppfattas som en svår en ;-)


Svar på min egen fråga:
Självklart ska jag ju jobba jobba jobba'

Lev och lär!

 


T H O E S S H O E S

Om ni av en händelse skulle se en blond tjej sitta ner på huk i ett flertal timmar och små lée sådär sött -nivet som man bara kan göra när man är hur lycklig som helst?? Då kan det mycket väl vara jag -och nej jag har inte fastnat sådär. För hur sjukt det än är så är ju skor värsta mirakelpillret - man blir ALLTID glad för ett par nya, och man kan ALDRIG få för många av dem!!
Ja jag säger då de, shoes never let you down!!




Jag nämde väl aldrig pengar?? nej för här talar vi inte pengar! För dessa pjucks skulle jag få slita som ett djur - och inte bara i en månad om vi säger så! Kan vara värt det, får sova på saken!


Jag kan inte skilja på ..

Det är dags att tänka efter
och jag vill inte följa med.


Såklart denna tjej som står bakom.







Du är bara bäst ...

Igår flyttade världens bästa vän till uppsala, UTAN mig!
Hade jag själv fått bestämma så hade jag såklart tvingat henne att stanna kvar men för att inte vara allt för självisk så måste jag erkänna att hon helt klart gör rätt i att ta chansen och åka!
Kommer att sakna ihjäl mig men som min kära vän sa så finns ju telefonen fortfarande. Och tur är väl det, för vem skulle jag annars prata med om allt mellan himmel och jord?
Det finns ingen som förstår mig bättre än du ELIN! Och jag hoppas att jag ska få chansen att alltid stå vid din sida, precis som du gör vid min!

Många kramar från mig här ifrån norr, jag hejjar på dig!!

PS, biljetten är snart bokad och klar! Väntar bara på avgång ;) DS




kort och gott..........

Fy och fasen vad jag har tappat stingen för att blogga!! Kan ju hända att jag får tillbaka den nu då min kära kamera har kommit tillbaka och jag äntligen kan börja ta bilder igen!


År och dar sedan.
Men vi befann och iallfall i turkiet och värmen.

idol

Chansar på att det var fler än jag som såg idol igårkväll.
Alltid lika spännande att se vad de har att komma med men igår blev det ändå en besvikelse och än mer fundersam blev jag då det visade sig att Karolina åkte ut och inte Eddie, what the....! Karolinas sång är ju överlägsen med hästlängder! Jäkla skit också, får kanske ta och stötta mina favoriter och börja rösta!

Någon jag därimot tyckte ryckte upp sig (iallfall stilmässigt) var Camilla! O lord, den där tröja som hon hade vill jag också ha! Har dock ett svagt minne av att den har dykt upp framför mina ögon tidigare (inne på Monki) men att den då var längre och inte alls lika fin. Gissar på att girlsen behind the wall har gjort óm den en hel del. OCH wollaaa!! ja alla kunde ju se hur reslutatet blev!




NU:
jobbbjobbjobb



men hej blogg.se

Är det bara jag som råkat ut för att det tar sjukligt lång tid då man ska logga in på sin blogg?
Känns tammetusan som att jag har suttit och väntat i minst 5 min och jag kan garantera att det inte är datorn det hänger på. Nej det måste helt enkelt vara blogg.se som inte vill att jag ska blogga eller nått.....

Men då trotsar vi och kör på endå! Det har inte varit problem med att även få denna dag att gå fort. Imorse vart det en långprommis i ca 3 timmar och vädret var ju bara så höstigt och perfekt som det kan bli. Efter det så var Amira nöjd så då passade jag på att fara och hämta världens sötaste kille på dagis för att hinna umgås med honom -bad stod såklart på shemat och jag kan lova att badningen tog knäcken på mig! Shit hade nästan glömt bort hur trött och hungrig man blir efter att ha kört 110% under en hel badvistelse.

Nog om det, har det blivit någon shopping för er inne på Nelly idag?? Tänkte främst nu då man har chansen att få 100kr rabatt och en goodiebag! Och ni har väl inte missat chansen att vinna en outfit?? För mig blev det dock ingen shopping då jag känner hur plånkan har börjat tryta efter en ikeatripp och hotellvistelse med shopping och god mat + en hel hög med avbetalningar på skor.

Nu blir det till sängen och mysa ner sig samtidigt som jag ska se inlåst!

Lev och njut!
Du vet aldrig när ödet har planerat annat.



heeello

Hej på er! Frukosten är på plats i magen och jag har faktiskt fått slippa mina mardrömmar inatt - omän jag inte kunde somna försen klockan var kring halv2! Men nej, ikväll får det bli annat för då måste jag sova så jag orkar jobba hela helgen lång!
Nu väntar en långpromenad ute i det sköna vädret, och termometern här visar +2 grader. +?? borde vi inte ligga på någon minusgrad nu kan man tycka... inte för att jag tackar nej till varmare breddgrader men ändå!=)
Så nu ger jag mig ut, ha en bra dag alla fina!

KRAM


Skicka mig på ett direktflyg til sthlm så jag får shoppa.
Eller varför inte thailand?


livet efter studenten är ju king... eller?

Vem sa att livet skulle bli frid och fröjd efter studenten?? INGEN antar jag väl men nog hade man själv höga förhoppningar om att man var påväg lite åt det hållet iallfall. Men nejsan istället sliter man sitt hår och får sömnproblem och mardrömmar pga av att man inte vet vad man ska göra utav framtiden. Tänker och tänker och ena dagen är inte den andra lik då man ständigt kommer på nya ideér och tankar som bara far runt som yrväder i skallen. I skolan visste man åtminstone sin plats och man visste lixom vad folk krävde av en och man kunde få vara butter och förbannad och lixom rida ur stormen utan att behöva förklara sig (kan ju dock bero på att jag hade helt sagolika vänner som är bäst) Men nu är de andra bullar, det är till att alltid vara på bra humör och hela faderullan OCH man får ju inte glömma dedär med att skina som en sol, nej för de är ju viktigt annars känner sig kunderna inte välkommna.. och nog kan jag väl förstå det men ibland är jag så less och förbannad att jag skulle vilja slå en sko i skallen på nån kund eller så. (Men var inte rädd för den skull, kommer aldrig att ske.) Så ni vågar fortfarande komma in och besöka oss!

Nog med sarkasm nu ska jag gå till sängs och återigen ha sömnproblem och drömma mardrömmar!!

PS, det är inte så att jag ångrar min student och skulle vilja hoppa tillbaka till gymnasiet igen!! NejNej INTE att förglömma.



mitt i vecka 41

Har precis landat här i datastolen efter en skön kvällsprommis med min lovedog!
Likt alla andra dagar så har denna bara susat förbi och jag tänker verkligen varje dag "idag ska jag fara ut och springa" MEN blir det av tror ni? NIXPIX! Har dock lovat mig själv att lyckas ta mig ut minst 3 gånger i veckan iallfall och än har jag ju inte misslyckats!
Imorgon blir det ledighet för mig och det tackar jag för och tar emot. Men egentligen vill jag bara jobbajobbajobba så att jag kan få bli rik och slippa tänka på min ekonomi jämt och ständigt! Det var annat när man var liten och ovetande om vad pengar var för något, då tyckte man att det var ok att sprätta iväg hundratals kronor på mat och godis och därefter gå till mamma och tjata om lite mer, för vadå. Mamma kunde väl aldrig få slut pengar?

För att fortsätta på ämnet pengar så kan jag meddela för er som är sugan på ett par sjukt sköna och användbara skor att jag har ute ett par på tradera just nu! Så har du inget bättre för dig så tycker jag att du slänger dit ett bud direkt! Ecco och allt deni!


och här var det nyktert....

godmorgon härliga(?) onsdag

Javisst blir man glad då man kikar ut genom fönster och inser att det regnar som om himlen har med åsikt att dränka oss här nere på jorden. och lite extra roligt blir det ju förståss då man vet att man har en promenad framför sig till jobbet och lär vara genomblöt innan man är framme. Men vad gör det om hundra år? regn är ju skitroligt (tycker iallafall wilmer) som mer än gärna går ut barfota och hoppar omkring i alla 100pölar som har strandat sig här utanför osss.

Ja så kort och gott... välkommen underbara onsdag!
NU ska jag ut och möta regnet!


Mörkhårig och kisandes i solen. Happy me!

 


balhååår

Snabbklickade igenom några bilder som är tagna under studentveckan (inkluderat med alla balbilder) och hittade några finfina bild på mitt hår. Tänk om man kunde få vakna upp såhär varje morgon då man ska gå till jobbet? hallelulja säger jag bara -då vore man lycklig. Men icket, istället får man trimsas med en jäkla virvel man har bak på skallen och det är ju inte direkt något man önskar sig var morgon. Eller? Hår och hår, ständigt detta hår och beslutångest kring fäger form och allt vad det är! Men KUL tror jag iallfall att vi alla kan räcka upp handen för att det är då man äntligen finner en färg och frisyr man trivs i! (Själv har jag ju bara haft samma frisyr sedan jag föddes men ändå)

 

jag tror att vi alla kan konstatera att jag inte bidrog till detta reslutat själv (eller ja, förutom att sitta still i en stol förståss) så jag får tacka Denise ytterligare en gång för det utmärkta jobbet!puss på dig


stina lee

Alltså allvarligt, hur underbar verkar inte Stina Lee vara egentligen? Kan inte sluta att förundras över hennes sätt att skriva och hennes kloka resonemang helt enkelt! Hade en period för ett tag sedan då jag tyckte att mycket hon skrev om inte var särskilt intressant vilket gjorde att jag slutade läsa. Men när hon sedan gick ut med att hon var gravid blev jag riktigt tagen på sägen och givetvis fick hon tillbaka mig som läsare!;) Hon kan ju inte annat än bli en dunderbar mamma eller vad säger ni??? SÅ, keep going girl YOU rock!!!



Sedan var det någon stackare som tycker att jag lägger ut för få bilder -vet inte om du syftade på bilder jag tagit själv eller bilder som jag finner som inspirationsbilder? Men oavsett vad så kan jag hålla med om att det är lite bildfattigt här inne på bloggen och egentligen har jag väl inte så mycket att skylla på förutom att min egna kamera befinner sig i umeå och därför inte kan ta nya fräscha bilder att lägga in -vilket såklart är roligast! Ska försöka ta till mig det och då kameran är på plats så får jag väl försöka vara lite mer aktiv med kameran helt enkelt!=)

KRAM




måndag

En ledig måndag för min del-väldigt ovanligt. Har försökt njuta och ta det lungt då tillfället finns med det är inte alltid så lätt. Jag är så van att alltid gå på 110 knyck och då blir det lätt så att jag fortsätter att göra det trots att jag är ledig och inte alls behöver! Annars tycker jag att allt rullar på bra och idag då Wilmer fick en ny säng (en stor barnsäng) så inser man verkligen hur fort tiden går (trots att man tycker att man alltid är medveten om det.) Rätt som det är så sitter jag väl här och har blivit 20 år äldre -utan att egentligen lägga märke till det.. uschhh skrämmande.

I övrigt är jag bara väldigt sugen på att fara till umeå och lägenheten för att fortsätta göra det fint. Det känns som att det äntligen har klickat för hur jag vill att det ska se ut och vad jag vill ha för olika träslag/färger och jag är hur spänd som helst för att se hur det blir!
NU ska jag försöka sova för att ladda om till en ny dag!

verryy hög nivå och intresseväckande inlägg (not)
HADE

luleå-haparanda

Som ni vet så befann vi ju oss i luleå igår, och desamma gällde såklart imorse. Men det tog inte länge innan vi var påväg ännu mer norrut igen. Så idag har det blivit Haparanda och Ikea för hela slanten = en dyr men trevlig dag! Jag har iaf haft en toppenhelg med ledighet (skulle egentligen jobba hela helgen men lyckades byta bort mina pass) så jag är bara supernöjd. Äntligen har vi fått hämtat hem får lilla donna också (Amira) och nu återstår bara mys framför tvn med darling!




 

luleå

Sitter just nu i lobbyn på hotellet och är nu påväg till restaurangen för att äta och dricka gott i samband med trevligt sällskap!=) Idag har det blivit shopping för min och mammas del medan killarna tog chansen och for på hockey! Det sammanfattar jag som en toppendag och änn bättre ska det förhoppningsvis bli!=) Har även lyckats få halva priset på hotellrummet pågrund av en sjuk anledning -återkommer senare med den historien.
Men annars så är rummen toppenfina och luleå har bjudit på relativt bra väder.

Nu har jag ingen tid att sitta här men hoppas ni alla har det bra.
kram

fredagsmys!

JAJAJAJA, det är fredag och äntligen har min fina J anlänt!! Det medför att jag egentligen inte har så mycket tid över till att sitta här men jag tänkte bara slinka in och önska er en trevlig fredag!=)
Här blir det mys för hela slanten och snart väntar idol!

Krrram och trevlig helg!


Mitt i alltsamman: En bild på mina fina föräldrar♥

Tyvärr är det lite dåligt med nya bilder nu då jag har kameran i umeå hos monka och anna, så tyvärr blir det inga fina bilder i helgen heller och det känns förbannat tråkigt såklart.


inspiration för dagen

Lårhöga stövlar är verkligen mumma och trots att jag har ett par som jag är rätt nöjd med så skulle jag vilja ha ett par med högre klack, som skulle passa mer till fest då mina passar allra bäst för vardagsbruk!
Jag får se vad jag kommer hem med efter denna weekend i luleå!




HALLÅ DÄR

Här händer det inte allt för mycket just nu. Ikväll blev det fika och en pratstund på waynes med Elin och efter det plattsade jag mig själv framför tv:n för att hinna se slutet av dagens idol! Jag har tyvärr missat hela denna vecka och känner att jag börjar komma lite på efterkälken och har i princip ingen aning om vem som överhuvudtaget är kvar längre (vet dock att ERIK still goes strong!) Imorgon börjar jag inte förren kl 1200 vilket medför sovmorgon till åtminstonde kl 9, hur lovely är inte det då mån tro.. Och som jag tidigare meddelat så har jag ju enbart roligheter att se fram emot till helgen och redan imorgon anländer min darling vilket inte kan bli bättre än bäst.

Mer än så var det väl inte.
LEV OCH NJUT!!

Hehe och till dig ZOLA - tanken är ej att detta ska bli en aveny sko blogg, men egentligen. Why not??




För att variera mig skippar jag sko-bilder för en gång skull och delar istället med mig av denna underbara bild.
Wilmer och pappa i gran canaria och jag vill bara utomlands NU

luleå i sikte

Åh det var riktigt länge sedan jag längtade så mycket efter helg som nu, självklart är det otaliga gånger jag längtar längtar längtar efter att få fara till umeå och träffa J men denna gång är det andra planer på gång.
Igår bokade vi hotell och restaurang i luleå och det ska bara bli hur mysigt som helst! Så nu ska jag bara jobba i sinne för då vet jag att helgen snart står mitt framför mig!=)
Igår var det besöksrekord här på bloggen och det är ju bara hur skojsigt som helst!! välkommna alla gamla som nya läsare och hoppas att ni fortsätter att besöka mig!!

KRAM på er alla♥

ps, kan fortfarande inte riktigt släppa denna och är i valet och kvalet om jur jag ska göra. SVARA, är denna läckerbit värd 1500riksdaler?!


RSS 2.0