måndag.

Idag är det måndag igen och det kan väl ingen ha missat. Dags för jobb igenom för somliga efter en skön ledig helg, själv trampar jag på och har bara känt av helgen tackvare underbart sällskap, mat och fest vilket man kanske inte gör varje vardag direkt. NU KÖR VI!

hade

En glimt av helgen

  • Vilken fantastisk helg vi har haft! Fullspäckat schema på alla sätt men det är de som är de roliga!! I fredags blev det bio med Robin Hood på duken och jag kan sannerligen rekomendera den då den var HUR bra som helst. Lördag blev det jobb och sedan var det bara att skynda sig hem och göra sig iordning för att fira Elin, middag på Vegas och sedan hem till Anton och Elin för att slutligen hamna på station. Idag var jag inte så taggad på jobb men efter att kämpat mig igenom mina timmar så var vi bjudna på middag hos Elin och Anton likamed HUR braaaa om helst. Har spenderat min kväll där och njutit av finaste sällskap.

          JAHaaappp, nu vet ni iallfall hur min helg har sett ut och den har mist sagt hållit hög klass. Här är lite bilder som ni kan gotta er i.
         






men igelkottar är tydligen goda. VARNING FÖR KÄNSLIGA.

Ledighet idag och allt möjligt tycks kunna hända precis idag. Det började bra då vi var på promenad imorse och påväg till kyrkan,plötsligt då jag vänder mig bort så är Eros borta och jag hör hur det låter inne i en buske. Det dröjer någon sekund efter jag ropat på honom sedan kommer han glad i hågen mot oss, precis som han passerar mig känner jag VÄRLDENS lukt efter honom OCH jag ser hur det typ är rött i pälsen på honom. JAHAPP, vad i satan har han nu käkat för något (är det inte pinnar är det något annat.) Motvilligt går jag tillbaka till busken där han roat sig för att titta efter vad tusan det var för något (var vid det här tillfället livrädd att det typ skulle vara en katt eller något han hade käkat på) Väl framme vid busken tittar jag in och ser hur en DÖD igelkotte ligger där helt flådd. OKEJ min hund har alltså hittat en gammal igelkotte och tyckte att det passade bra att lukta lite på den och möjligtvis ta sig en smakbit. Kan lova att han var rätt billig vid det tillfället och vi fick helt enkelt vända om hem igen för att duscha och använda 1 liter schampoo för att få lukten att försvinna.

(här hade ni kanske velat ha en bild men kan lova att jag gör er er en tjänst genom att inte publicera den, såg varken barnvänligt ut eller det minsta trevligt)




grattis elin

IGÅR FYLLDE ELIN 20BAST OCH NU ÄR HON VUXEN PÅ RIKTIGT.
LOVE YOU´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


weho.

wehoo. Fick en ny väska från modekungen.se och nu är jag nöjd. Blir till att jobba idag likamed som vanligt då. Imorgon är jag faktiskt ledig men självklart ska det byggas in fjärrvärme i huset precis prick då. Jävlart bra timing måste jag ju erkänna. Blir ingen sovmorgon då heller med det är ju bara härligt. (ej ironsik)

haadehade.


hatar rubriker

Har känt mig sjukt trött idag och har ingen aning om vad det beror på, kan ju hoppas på att det är vädret som gör det så att jag inte har vitaminbrist eller nå annat skit. Tog mig iallfall igenom arbetsdagen och har dessutom varit ute och sprungit så får väl nöja mig med det! Fick även avnjuta luch tillsammans med trevligt sällskap de var nog därifrån jag fick energin.

Tittade även i tidningen igår och fann resor till tunisien för 1999pix. Ville bara slänga mig på första bästa plan och verkligen bara vara ledig och njuta av solen. Blir väl förmodligen ingenting av det, FÖR hur många gånger sitter man inte och kollar på internet och tänker "nä nu ska vi fasen fara" sedan rinner allt ut i sanden av någon anledning. Har iallfall hänt mig ett antal gånger om man säger så.

nu blir det nog färd mot tandbortsen, sängen och johnblund.
KRAM!!


Förövrigt var de ju lite lagom flyttkaos hos oss i helgen,
var värre än vad de ser ut som om jag säger så.. saker ÖVERALLT.




tisdag.









jag ser det regnar..

Och så var solen återigen försvunnen. Riktigt skitväder har vi blivit bjudna på idag och framförallt nu under kvällen då man har sina ända lediga stackars  timmar. Klev som sagt upp omänsligt tidigt imorse (enligt mig) för att hinna packa och fixa och ta mig till bussen i tid. TUR för mig att jag har världens snällaste hund som så lydigt hakar på och verkligen inte gör något väsen av sig. Där låg han i bussen, min 49kg bjässe och bara vred på huvudet då han kollade upp mot mig, precis som han tänkte "matte vart är vi påväg nudå" snacka om att det blir en del far och fläng just nu, nog för att han inte verkar ta skada av det som tur är. Kom iallfall till jobbet i tid trots att jag skulle hinna hem före och lämna allt, väl på jobbet så gick timmarna verkligen saktare än aldrig förr och jag var sååå less. Nu är jag iallafall hemkommen från en LÅNG promenad på ca 2,5h med camilla och hundarna. Känns förträffligt och nu ska jag ta och sova gott.


såhär glad blir man då de blir soligt och varmt.

Flytt, städning och fullt upp.

Hej fina ni. Har varit dåligt med uppdatering från min sida men det har minsann sina orsaker.
FULLT upp hela helgen med jobb och party omvartannat. Dessutom åkte jag till umeå igår och påbörjade städningen i lägenheten. Vi tog dock paus rätt snabbt och beslutade oss för att fara ut och träffa lite vänner och dricka lite vin, dessutom var det ju kulturnatta här så det kunde ju inte passat bättre. Jätte trevligt iallafall men idag har vi haft galet mycket att städa och plocka ihop, vet ej hur många flyttkartonger jag fyllt och vi är inte ens klara ännu. Kan inte förstå mig på dom som flyttar var och vartannat år, det är ju HUR mycket som helst att fixa och greja med, dessutom har man ju plockat på sig en hel massa grejer bara under ett år. Positivt är väl att man verkligen går igenom allt man har och rensar och lägger märke till saker man annars trott varit borta eller inte ens vetat om att man har.

Iallfall, vi han en snabbis till Therese och mange och prata lite så det är vi glada för. Nu är jag helt slut och imorgon ska vi upp tidigare än tuppen för att ta bussen till skeå igen där jobb väntar. VILL bara ha semester nu så att jag och fina J hinner mysa någongång. Känns som att man aldrig riktigt hinner landa utan att det alltid är fullt upp eller något som står på schemat. Kan ju bara bli bättre iallfall!

Godnatt på er lovers.
SES!




fredaggg

Tjohoo. Sitter hemma hos camilla och trycker lite godis. Ikväll spenderar vi kvällen hemma hos Denise med lite vin och spel i värmen med glada tjejer. Kan nog inte misslyckas på något sätt!!

hoppas att solen lyser där du befinner dig och att du får en bra kväll!!
Hade

vilken kväll.

Efter en sjukt jobbig gårdag på alla sätt och vis så avsutades kvällen på bästa sätt. Spenderade kvällen i boviken med fina människor och grillning. CYKLADE dessutom dit och kände mig lite lagom nöjd då jag kom hem strax före 23 snåret på kvällen. Hur bra kommer inte denna sommar att bli???? Jag har nog världens bästa ich finaste vänner.♥ 

I brist på egna bilder (då kameran låg hemma) tog jag denna bild från dig Julia.
HOPPAS det är okej!!;)

Fantastiskt

Man kan ju inte annat än längta till semestern en dag som denna, känner inte alls för att springa runt här på jobbet inomhus hela dagen. Men, jag kan ju dock gotta mig i att jag faktiskt har semester i sommar vilket aldrig har hänt sedan jag vet inte när.

Är även sugen på en långklänning och såg denna. Helt okej och kanske blir den snyggare om man har den som tub istället för med band. Återstår att se!

HADÈ!


riiight.

Vem har haft tid att sitta bredvid datorn när vi gästats av världens bästa väder iprincip?
Helgen har varit underbar tack vare bra sällskap och VÄDRET. Efter lite festande, jobbtimmar, grillning, vin, stugvistelse och promenader är det vardag igen (har dock varit ledig idag) MEN vardag för mig betyder adjö till den finaste och dessutom blev jag plötsligt väldigt ensam då Eros följde med denna gång. Idag har vi, trots det fina vädret, varit på leos. Han även ut i värmen och hälsade på mormor där vi fick glass. Helt kanon!








dagen efter

Har precis kommit hem från en promenad med Eros och det är VARMT ute. Gårdagen blev lyckad och jag mår bra idag så då blir allt ännu mer roligt. Fantastiskt då man kan sitta ute på altanen utan att frysa, andas in varm luft och bara njuta av nuet. Tyvärr måste det avverkas några jobbtimmar för min del men så får det bli. Efter det hoppas jag att mina killar kommer och hämtar upp mig med bilen då det bär av mot stugan och god middag!!

seeesss.


sommarrrr och grill.

Sitter med världens bästa på altanen och grillar efter en hel dags arbete, (eller snarare ser på då karln grillar)
Hur underbart är det inte att komma hem på kvällen och det fortfarande är ljust varmt och SOL ute??
Jag är lycklig och kärrrrrrrrrr.♥

ha en fin fredagskvälll!!!!

NYTTTTT OCH FINT.


Shoppade förövrigt denna Bandeau BH förra veckan.
HUUUR snyggggggg och frech som helst om ni frågar mig.

fashion against aids. H&M


here we go.
Ur H&M nya kollektion, Fashion against aids.

underbart väder och promenader.

Med tanke på att jag har haft en ledig dag idag kan jag inte riktigt påstå att jag är särskilt utvilad. Oftast blir jag bara tröttare av att vara ledig för då hinner man ju känna efter så förbaskat mycket. Har ändå hunnit med väldigt mycket idag så jag är nöjd!! Kvällen har bjudit på fantastiskt väder och självklart måste man utnyttja det till fullo. Trots att vi redan har trampat på ordentligt hela dagen nästan så fick det bli en långpromenad. Trevligt sällskap fick vi också. Tack fina Camilla för en mysig promenad!







vardagslyxxx.

En dags ledighet efter 6 dagars arbete tycker jag att man kan få förtjäna.
Typiskt att vädret dock inte ville hålla i sig från gårdagen men det får jag helt enkelt klara mig utan. Har redan hunnit vara ute på en långpromenad, raka benen, måla naglarna och dricka kaffe, det tycker jag är klart godkänt med tanke på att klockan inte ens hunnit bli halv 12.

Annars, skynda spring. Våra sixtyseven dojjor har äntligen anlänt så tummen upp för det.
Bland annat denna men även en annan modell med dragkedja på utsidan. Bruna och svarta.


home


Fint och romatiskt att pryda soffan med.
129:- hos H&M home

do you remember

heyyy. Igårkväll blev det lite wiine med härliga människor. Det blev såklart en omgång "med andra ord" och några andra finurliga lekar jag typ inte ens kom ihåg vad dom hette eller vart dom kom ifrån. Dagen har varit fylld av arbete och ikväll blir det desto lugnare då vi är bjudna på middag hem till mormor, blir nog helmysigt! roligare än så blir det inte just nu. great

sess.



idag.

Blev ingen lägenhet för oss denna gång men det känns faktiskt helt okej, priset skjussade iväg ordentligt och då känns det även som att man höjer sina krav. Just nu känns det verkligen som att vi inte ska lyckas få en enda medvind med oss men som med allt annat så vänder även vindarna någon gång och då jäklar. Annars ser jag till att njuta av det fantastiska vädret och försöka komma ihåg att njuta av vårkänslorna (eller sommarkänslorna?), trots att det är så mycket omkring som måste fixas och donas med.

Hoppas att solen skiner där du befinner dig och att du får en underbar dag fylld med glädje!
kram.



Vet ej om det blivit något slags missförstånd gällande vår fullvuxna berner sennen.
Han tycks tro att han är en knähund och väldigt liten och smidig. 
Jag menar, han väger ju trots allt 49kg.♥


fullspäckad dag.

Hade rackarns tur och började inte försen kl 12.00 idag. Njuter av det underbara vädret och fullkomligt älskaar då jag hinner ut på långpromenad på morgonen UTAN att stressa, det är väl vad man kan kalla vardagslyx?
I övrigt har det faktiskt varit en rätt så tung dag med många beslutstagande och diverse ting som gör att det kokar ihop sig uppe i skallen på en. Jag hade tänkt köra på en relativt tidig kväll idag men känner dock att jag redan håller på att spräcka tidshemat aningens.

 
Förstår verkligen inte varför jag ska
envisas med att göra samma pose jämt och ständigt.
Förstår du?

så sant så

Godafton lovers.
jag är äntligen påväg tillbaka till ett friskare välmående och det känns förträffligt, ibland kanske det är nödvändigt att bli lite lagomt sjuk för att uppskatta de dagar man faktiskt är frisk och mår bra. Nu är det väl förvisso inte så att jag har legat i värsta livshotande sjukdomen och det är jag såklart tacksam för men det är ändå sjukt jobbigt och påfrestande att må dåligt och inte känna sig kry.

Hittade även denna goding och känner väldigt mycket för att ha någonting i åtminstonde den färgen i sommar då man fått lite färg och grejer. vore kalasbraa. 



kanske världens bästa

Vilken kanonvalborgs vi fick!! Lite nu såhär i efterhand kom det men vad gör väl det. Kvällen blev minst sagt lyckad och jag tror faktiskt varenda kotte som var där kände sig nöjd med kvällen som blev! Jag själv åkte på en förbannat jobbig förkylning och har haft så galet ont i halsen. Börjar väl gå mot bättringsvägarna nu men var tvungen att fara hem från jobbet pga att jag kände mig så fruktansvärt yr och snurrig i skallen. Blev iallfall 8 timmar på jobbet tackvare att vi hade inventering imorse så jag började med ottan.
Blev även en kort tripp till umeå vilket resulterade i god mat, mys och fix med alla papper till Eros.

Här bjuder vi på lite bilder.






RSS 2.0