Äntliiiiiigen är...

Arbetsdagen är slut och den har minst sagt haft intressanta saker att bjuda på, exempelvis så har jag vid ett flertal gången (närmare 6 stycken gånger) tvingats besöka ICA av olika orsaker och även lyckats hamna hos samma kassör.. hon måste ju verkligen tro att jag vill bosätta mig där. . Men när dagen väl var avklarad så hade jag bestämt mig för att fara till stugan igen, det ryktades om att storebror och Anna skulle tillaga middagen och TUR säger jag bara att jag inte missade det för de var verkligen hur gotttt som helst och nu är jag mätt och glad. Så som sagt,  nu sitter jag i stugan ute på altanen och det är synd att jag har glömt sladden till kameran annars hade jag visat er den ljuva utsikt jag har framför mig.

Jag kan även passa på att tala om att baksmällan var king, antingen var det jag som var sjukt trött (vilket jag i och för sig var) eller så var filmen bland den roligaste jag skådat för jag garvade ungefär åt varannan sak som hände... 

Just nu:
-är jag glad för att träffa min familj
-peppar jag som fan för stadsfesten
-lyssnar jag på världens bästa Michael Jackson
-saknar jag min darling
-vill jag har mina skor på have2have
-Längtar jag efter att läsa min bok 
-Njuter jag av att bara vara(?)

Ja, jag kan med säkerhet fastställa att man kan känna många saker samtidigt.
Hoppas att ni har det bra och njuter av sommaren!

ingen bild idag, tråkigt men sant

Måndag

Har haft en underbar helg trots att jag jobbat varje dag  och nu är det dags för ännu en ny jobbardag, jag jobbar -som vanligt, mellan 10-18 och därefter blir det att se vad kvällen har att erbjuda. Alternativt blir det att avnjuta ett glas vin och kanske bio, det sägs ju att att baksmällan ska vara rätt king så jag får väl hoppas på att rykterna stämmer in med verkligheten. Jag får väl även passa på att säga att jag typ lever i stugan numera (den tid jag inte befinner mig på jobbet)  och därmed inte hasr tid för datorn, men vad gör väl de.
Nu är vi glada och taggar aningens inför stadsfesten!



Såhär kan man se ut en vanlig dag

KING OF POP

VÄRLDENS BÄSTA MICHAEL JACKSON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det är bara sjukt sjukt sjukt att han är borta, här på jobbet går såklart michael Jackson skivorna på högvarv.


Passar på att sätta mig här under lunchen då jag känner att jag är världens sämsta på att updatera här på bloggen. Jobb till kl 6 sedan bär det av till stugan för grillat och underbart sällskap. Jag har längtat som en toook hela veckan på att min sockertopp ska komma och nu är det inte många timmar kvar, LÄNGTAR!!=) Det är ju även rätt kallt ute idag och jag hoppas att alla som kan njuter för fullt ute i solen, själv jobbar man hela helgen och lär inte få så mycket färg!


 
Bara för att ni är bäst

work work work

Allvaret har dragit igång och jag lär jobba i sinne, skönt som bara den att man har ett sommarjobb men minus att man inte kommer att få en gnutta sol över varken ansikte eller ben. Men i sådanna lägen är det ju tur att man har sina egna alldeles speciella solar som lyser upp vardagen och gör livet helt underbart!
Igår jobbade jag mellan 10-18 och därefter var det kåffein som gällde med tjejerna vilket resulterade i att jag inte var hemma förren vid en tidpunkt då jag egentligen borde ha sovit. Idag har jag varit överambitiös vilket betyder att jag har jobbat typ hela dagen, lunchat med denise(väldigt ansträngande?), varit barnvakt, löpt, gått promenad och gått ännu mer promenad, de är ju bara hur bra som helst!=) Hoppas allt är bra med er och att livet kickar ass!!


Love love love YOU!!

MIDSOMMAR

Lite sent, men bättre sent än aldrig!
På midsommar befann jag mig i stugan med bitar av släkten samt jockes familj och det vart verkligen en lyckad dag/kväll/natt! Somliga höll sig uppe till strax efter fyra och hade då halverst slocknat i badtunnan... dagen efter var man inte särskilt pigg och man somnade typ lite överallt under dagens gång....
Detta är väl också en av anledningarna till varför jag varit rätt inaktiv här på bloggen till dig som undrar, kom nämligen just hem från stugan och dit hade jag inte tagit med datorn så de vart en datafrihelg=helt okej.
Bilder lär komma ganska snart, men just när jag säger så kom jag på att kameran vart nog kvar i stugan...... vad jag dock kan bjuda på är en bild på jocke då han ser väldigt förväntansfull ut=)



Jobb, FEST, Klassen, Lanternan och ROCK!!!

SÅ vill jag att min morgondag ska se ut, återstår bara att få tag i calle för att fixa bort dom 2 sista timmarna på jobbet sedan är allt på plats! I övrigt hoppas jag på bra väder för det skulle ju inte direkt göra saken sämre, meeen om inte får man väl vara glad för det väder man hade till förfogande idag för det var ju inte fyskam att få bekräftat för sig att solen finns kvar iallafall. JAJA de var vad jag hade för tillfället, HADE!!


PS, jag vill har skor skor skor, ge mig hela bunten så blir jag glad=)


Idag är jag barnvakt för hela slanten

Precis, som rubriken lyder så är jag barnvakt al day long! Hittills har det gått som på räls och då har vi även hunnit med en hel del= att vara ute och leka, gunga, köra bil, hämta snutte på dagis,gått en prommenad, kollat på djur, varit på stan och fikat med bland annat emma och jessica och även hunnit kolla in lite utlandsresor! Det är sannerligen inte illa pinkat då man har en 2 åring att flänga runt med, inte för att det gör mig någonting alls men man får räkna med att varje sak man ska göra ungefär tar minst 3 gånger så länge som det i vanliga fall brukar göra. Men vad gör väl det då man har att göra med världens gullgaste unge!

Förövrigt så blev jag aningens besviken då både skorna från nelly och have2have var slutsålda i min strl precis som jag skulle beställa hem dem, kan ju ha att göra med att de inte var menat att jag skulle ha dem men de vill jag inte så gärna tro på för jag MÅSTE ha dem......



Igår var det även disk-dags för Wilmer, det gick väl sisådär då det ungefär slutade med vattenskador i hela köket


STUDENT-09

Vart ska man börja, och vart ska man sluta? Tiden har gått så sjukt sjukt fort och det känns så tråkigt samtidigt som det känns SÅ skönt att slippa tänka på läxor, prov tal och allting likande för ett tag - hur länge vette gudarna men man lever helt enkelt för dagen. Men jag tror lixom ändå inte man kommer att förstå att man tagit studenten försen skolan börjar om och man inser att det inte kommer att finnas någon tom skolbänk som väntar på en trots att man inte är där.. nä jag vill inte tänka på det, lika bra att styra en klassfest direkt så att man vet att man snart träffas igen för då känns det lite lättare. Men samtidigt är det början på något nytt, och vi har haft en så (jag säger det igen) SJUKT rolig studentvecka, trots att vissa har festat mer än andra så kan den inte ha blivit mer lyckad än vad den visade sig att bli. Mycket skratt, alkohol, brännboll, kubb, stugfester, fest överhuvudtaget, utklädnad, vattenkrig, lycka, tårar, klä skrinda, champagnefrukost, mat, stipendieutdelning (där vi förövrig fick pris) och bal. Ja och otroligt mycket mer saker saker!
TACK SPFL3 FÖR ATT NI GJORT MIN SKOLGÅNG KINGLINGARE ÄN NÅGONSIN!!!!!!!! på tal om kingligare, ofta det skulle finnas ett ord som heter så?? knappast.. men spela roll, det får ge uttryck för min känsla just i denna skrivande stund. Jag gav ju dessutom lovord om att jag typ hade över 5000 saliga bilder att bjussa på, kanske var det att ta i men jag har åtminstone en hel hög som väntar på att beskådas och som jag inte lagt upp ännu men kommer att komma inom en snar framtid förhoppningsvis.
men titta på dessa tillsvidare AND ENJOY FOR A MOMENT


världens bästa tjejer helt enkelt!

















här var man fullare än tillåtet och det verkade även kameran vara


Dagen efter, bör jag tillägga att man mådde som en gud?

Kram

TILLBAKA TILL LIVET

Jamen hallå, nog fan har jag varit överallt förutom vid datorn nog. Har dock en sekund över just nu så jag ska bara ta och meddela att jag lever och att studenten var så jävla jävla jävla KUL!!!!! Jag saknar redan klassen, alkoholen, festerna och hela studentveckan i all enkelhet. Jag önskar på allvar att man bara kunde ta sig tillbaka för ett ögonblick och uppleva hela studentkvällen igen- trots att man fick vad man förtjänade under kvällens gång så mådde man ju som en gud vid kvällens slut, eller morgonens slut?? Kan ju även passa på att meddela att magen typ innehöll 99,9% alkohol och ingenting annat under den där veckan, men vad gör väl det?

Jag har 5000 bilder som jag ska dela med mig utav, har tyvärr inte tiden som behövs för det just nu men var så säker på att dom kommer inom kort .

PS. Då jag kom till sthlm och skulle cheka in på hotellet hade vi fått en fet hotelsvit, hur kom det sig?????? jag vill inte ens veta, satan så ball!!!!!!!!!!


TJA, NU KÖR VI BA!!!

Nu är de bara att gasa och köra. Hår, smink, klänning, foto, alkohol och bal står på schemat.
Dessvärre har jag INTE sovit gott, jag har allvarligt talat vridit och vänt på mig säkert 2000 gånger under denna natt och det tog typ 3 timmar att ens somna igår kväll, nervös?? Ja förmodligen för i vanliga fall brukar de bara säga pank sedan ligger jag jävlart klubbad och sover tills nån gång. Så ja, dedär med skönhetssömn gick ju inte så bra för mig, får väl hoppas att resterande saker jag ska gå lite bättre.
Hoppas att er dag bli bra och att vädret är med oss för då blir jag happyy!


Vart e zolis?

Dagen före..

Dagen har varit fylld av arbete, jobbade 10-18 men det gick faktiskt ovanligt snabbt idag och nu ska jag vänta på att denise kommer, träffa elin, köpa melontuggggg, och kanske sola? de blir ju bara toppen och jag känner taggen.
Imorgon vankas bal och jag börjar känna hur nerverna byter plats med varandra, men de ska nog bli skoj och gå bra! Fattar dock inte hur tiden har kunnat gå så oerhört snabbt och att vi befinner oss på dagen före balen och tre dagar innan studenten, det är ofattbart!  och jag känner bara än en gång, ofta JAG ska ta studenten???
Jaja back to work, nu blire melontugg för fullt ös.
PS, känner hur meningslösa mina inlägg är just nu....sorrrry


Här längtade jag efter beyonce

söndag

Nedräkningen har börjat på allvar och den här veckan har varit så jävla fuuun!!
I fredags var de fest och de kingade, på nocks var det sjukt mycket folk varav många studenter och stämingen var på topp!! I övrigt har jag inte så mycket att tillägga förutom att i veckan tar jag och många andra studenten. HELTSJUK och HELTOFATTBART!!!


Såhär fin var zola i fredags.

have2have


Glömde ju visa dessa snyggingar.
Kommer från have2have som förövrigt är en besöksvärd sida!


härliga fredag och superhjältar

inatt sov jag SÅ sjukt gott, kanske lite väl gott för när jag vaknade och satte mig upp i sängen insåg jag att jag hade försovit mig. Så de var bara till att packa ihop alla grejer, springa till bilen och trampa ner gasen i botten. Tur för mig att farbror polis inte fanns i närheten vid det tillfället vill jag lova...

Idag skulle vi vara utklädda till superhjätar och inte bara det att jag försov mig, tror ni att jag hade fixat mina grejer en halvtimme före vi skulle träffas? nej såklart inte. Det är ju tur att man har många fina vänner som man kan långa ihop grejer av för jag har tammefan världens sämsta fantasi när de gäller utklädnad och allt vad det innebär, men det slutade med att jag dök upp som spiderman iallafall och en dress som typ var i strl 130.
 Ikväll är de fest för hela slanten, förfest med klassen hos Hampus och sedan bär det av till nocks, ses där??


party like a rock star

Såhär kan det se ut då man är på rockparty med spfl3. En rolig kväll som slutade med att man fick låna braxer av petter och en tröja av linnea, tack så jätte mycket för dee förresten! Nu är de bråttom för jag ska nämligen iväg och fixa mina naglar igen, och jag har VERKLIGEN längtaaat. HADE

Party lika a rock star.




DU

jag älskar dig

23.38

helloo, jag är tröttare än självaste fan och borde ligga i sängen och sova som en bebis just nu. Det gjorde jag egentligen nästan för sisådär 3 timmar sedan då JAG av misstag råkade somna då det egentligen var tänkt att WILMER skulle göra det. Men han var pigg och låg där så snällt och bara tittade upp i taket och hade något roligare att tänka på än att sova. Då jag väl steg upp överraskade jag mig själv med att fara ut och springa och nu är jag ju nöjd som bara den och känner att jag verkligen förtjänar en plats i min underbara säng!

ps, än så läge har det inte uppståt någon uppenbarelse, dock känner jag att jag börjar få kontroll över den dåliga situation jag befinner mig i och vem vet, det kanske räcker långt?HOPPAS! Imorggggon är de pettersss stuga som gälller, jeps!



hår

Tisdag idag och det känns som att någon fortfarande vill jävlas med mig.
Tisdag innebär även att det är prick en vecka kvar till balen och jag vet typ inte ens vad jag ska ha för frisyr?? Ååå panic at the disco som faaan. Jag vill bara att en uppenbarelse ska visa sig och att jag ska känna att just precis sådär vill jag att mitt hår ska se ut tisdag den 9/6, tyvärr verkar de inte hända...HJÄLPNU!


Inte helt fel


happy monday

kort och gott denna bild på spfl3



RSS 2.0