GOTT NYTT ÅR

JIHO, IDAG ÄR DET NYÅRSAFTON, och det är dags att avverka de sista timmarna på det här året  vilket jag tänker göra på bästa tänkbara sätt!

hoppas ni får en trevlig kväll!
kram

20% rabatt

På onsdag är det 20% hos modekungen.se för er som inte visste.
Det kan för mig resultera i att det blir en beställning trots allt!
Dock hade jag rackarns tur för på julafton visade det sig att tomten hade sett min önskan om  den Wang-inspirerade väskan jag önskat mig, för den dök minnsan upp i ett paket och jag är mer än nöjd!

Men nu kanske det blir något i denna stil. Eller vad säger ni?


tillbaka till julafton ♥







Det är först nu jag har haft ro att sätta mig ned och föra över alla bilder från kameran till datorn ifrå alla juldagar vi nu haft och jag kan säga att nog blev den endel bilder och filmer nog. I övrig sitter jag framför tv:n och väntar på att mitt sällskap ska komma. Hade nämligen tänk se film ikväll men av någon anledning så är alla på språng...
Annars har jag ett filmtips på tv4 där "underbar och älskad av alla" går och som jag personligen tycker är en härlig film!

Nog om detta.
kram


new computer

första inlägget men nya datten, helt kanon och nu blir det till att installera diverse program och grejer.
Förövrigt är det ju helt sanslöt vilka mängder snö som har landat här, åkte från umeå i morse för att hinna till jobbet och vi fick boksavligt talat gräva oss fram till bilen för att sedan köra SAKTA i 13mil.

Hoppas INTE att det snöar hela natten för då kommer vi allvarligt talat inte att ta oss ut från våra hem.
HADE!

juldagen



Min älskade skrutt
STOR kille.

god jul såhär i efterskott

Helt underbar julafton med världens bästa tomte som kom med mycket fina saker till var och en!
God mat, trevligt sällskap och gott humör måste vara det bästa som finns.
Idag bär det av till nästa party som håller till i umeå, party och fina människor!!


Kram till er alla!!



bra kväll

Kvällen har bjudit på allt bra man bara kan tänka sig. Numera är jag en mobil rikare (snart) då jag idag märkte att min svarsknapp på den gamla hade bestämt sig för att lägga av så det kändes minst sagt prioriterbart från min sida att skaffa en ny. Här har vi ätit GOD mat, ischoklad, knäck, tänt tomtebloss, spelat spel (inklusive julklappsspelet)och för att inte glömma: ställt ut gröt till tomten!  

Ses imorgon och då är det riktigt jul!=)
kram







dagen före

Fartfylld dag på jobbet och återstår det endast 1 timme innan jag får 3 härliga dagars ledighet.
Julklapparna är inhandlade, julstämningen är på g och ikväll är det mys med familjen inklusive darling.
Mycke bättre än så kan det väl inte bli.

Nu hoppas jag bara att Elin ska bli av med sin feber!1
Trevlig kväll


färdig

WEII! Jag är klar med bakandet och för en gång skull brändes inget eller blev misslyckat på något sätt.
Fick till&med klar min ischoklad som så snällt stått i tur och väntat på tid och ork från min sida så att den kunde få bli klar någon gång.

Nu är det mars i säng för imorgon är det långdag på jobbet (som alltid) och sedan är det julmys här hemma med HELA familjen♥
det älskas.

godnatt gott folk!



22/12-09

Ikväll laddar vi inför morgondagen med bad och bak!
(har dock inte påbörjat bakandet) Hade tänk hinna göra en cheesecake innan morgondagen och den ska ju hinna stå några timmar så det är väl på tiden att starta.
MEN att Bjuda på en movie och lite pic innan har väl aldrig skadat!=)

Verkligen världens goaste kille!♥








jag har gjort det

FOR ONCE IN MY LIFETIME!
Har lovat mig själv att inte köpa skorna jag så gärnagärnagärna ville/VILL ha, lätt är det inte och de 4 senaste timmarna har jag väl inte gjort annat än att gått runt och tänkt hur BRA dom skulle vara och till huuur mycket dom skulle passa och JA -de skulle göra mitt liv bättre, som jag så många gånger har sagt och tänkt tidigare.
Men nej, finns viktigare saker att lägga pengarna på (speciellt om man har en drös med oanvända skor hemma redan) och jag känner att det är på tiden att börja tänka i dem banorna.
Inte för att jag vet hur länge det håller men ja. Istället kom det in en karl på jobbet som hade vunnit 250.000 bara sådär, tjoho köpte han dojjor för 2000spänn och jag stod med gapande mun. Jag vill också vinna 250000kr och köpa mina skor och fara utomlands i hundraår?! Gick såklart till närmaste affär där dom sålde trisslotter och köpte en bunt. Jag var dödssäker på att nån av dem var en vinst men satan i gatan heller-nitlotter alltihop!

Blir väl till att jobba och försörja sig tills man går i graven.
Köpte klart alla julklappar och nu är man ju fan pank igen.
PÅ återseende då!♥


dan före dan före dopparedan

jag bokstavligen ávskyr dagar då jag jobbar 10-19 och idag är en sån dag.
Men det är bara att tacka och ta emot och hoppas att gudarna är med mig så att jag inte dör denna dag utav tristess. Imorgon är dagen före dopparedan vilket för mig innebär myyyys änd ut i fingerspetsarna.

ps, jocke ska köra bil i 13mil i detta väder, jag kommer att gå sönder av oro och vill vill vill inte att han ska gööööö de. det hade alltså skett omkring 15 bilolycker mellan sävar och umeå. HUR skulle ni må??!??!?!?


en gammal en


corona is it



haha, jag hade fått en mail från Therese med denna bild.
ÄR det jag som står där alldeles ensam och dansar på? MYCKET troligt!
HEHE ensamvarg kallas det väl.

4:e advent

Wiho idag är det 4:e advent och det kan man ju fira på lite olika sätt.
För min del blev det till fara på Leo´s lekland med massor av barn och bus, kom precis hem och man är ju lika trött själv som barnen är vilket kan ses som ett gott tecken.
Nu blir det till att byta om och sedan tänkte jag fara förbi rebban för hon fyller nämligen år idag, GRATTTIS!!!
Förmodligen blir jag inte ensam där då jag vet att det är rätt många tjejer som också har tänkt styra sin kosa mot sörböle för att fira denna brud som förövrigt ska till stockholm i Januari för att göra lumpen!

Nog om detta.
Hoppas att ni har haft en bra 4:e advent iallfall, oavsett vart ni har hållit hus!

KRAM


I Torsdags så kom denna underbara tjej hem vilket gjorde mig gladare än gladast.
Nu är allt som det ska!

lördagggg kväll

Hello. Gick inte riktigt som planerat då det gällde att göra klart alla klappar men vi är iallfall 1klapp närmare slutet! Kvällen har bjudit på trevligt sällskap och god mat här hos mormor och det har varit super.
Vi tänkte nu börja bege oss hemmåt och sedan förhoppningsvis se någon bra film som vi har hyrt.
På tosdag är det julafton och det är ju helt sinnes.
Men gott folk -nu passar vi på att njuta av allt julstök och andra tillhörande aktiviteter för snabbt är det över.

hoppas ni haft en trevlig kväll
kram


en ledig lördag

Vaknade upp med ont i halsen och en näsa som inte gick att andas genom.
Nu har jag iaf kurerat mig med hjälp av varmt teé som gjorde susen så jag överlever nog även denna dag.
Jag hade tänkt att vi skulle fixa de sista julklapparna idag så jag hoppas verkligen att det blir så, och dessutom hade jag tänkt att vi skulle kidnappa wilmer och fara på LeosLekland, men som det ser ut nu så får vi se vad som hinns med eftersom att vi är bortbjuda på middag ikväll. I övrigt är det inget spännande som händer denna fina lördag -förutom att det för en gångsskull inte är -18. DE tackar vi för!

hadee


nu var de dags...

9 timmars arbete framför mig och sedan blir det restaurang med världens två finaste killar.
Jag längtar redan.

kram


Lång dag


Jag kom just hem och har med andra ord varit borta hela dagen lång och är trött i benen likamycket som i huvudet, bedövningen har precis släppt och fattar inte hur det kunde dröja SÅ länge.
Funderar på att mysa ner mig framför tvn och se den hyperintressanta dokumentären om Tiger Woods älskarinna på tv4. Imorgon blir det full fart i detta hus för jag och jocke ska vara barnvakter vilket innebär en EJ så lugn kväll, hela dagen kommer att spenderas på jobbet så jag förmodar att jag kommer vara en trött emelie imorgon.


HÄR var de fest ♥






hålet...

Hålet är lagat och bedövningen sitter i som sten sisådär 2½ timmar senare. Funkar ju rätt okej att jobba med en käft som är full av bedövning och man känner inte ens då slemmet rinner ur mungiporna. FUN!
Jag ska se till att aldrig mer behöva laga ett hål i en tand igen för ljudet från dendär borren kommer jag att drömma mardrömmar om flera månader efter mitt besök som ägde rum idag 17/12-2009.

Så var de med de
lev och må!





hejhopp

Har ju glömt att säga att vår säng äntligen har kommit! I måndags pysslade jocke på i någon timme och sedan var den uppe. Fin med framförallt skön som bara den! Just nu känns sovrummet lite väl vitt då både väggar, säng och byrå går i den färgen med med lite snygga sängkläder och dekorationer så tror jag att det kommer bli helt galet bra, får väl uppdatera vid ett senare tillfälle då allt är på plats!

Nu ska jag gå till sängs och imorgon blir det ett besök hos tandläkaren vilket jag EJ ser fram emot.
Har aldrig någonsin haft ett hål tidigare med nog ska det första komma såhär lagom till att man ska börja betala sina besök och dessutom antar jag väl att min försäkring kommer att kosta några lappar extra bara pågrund av dedär helvetes hålet som dessutom är i en visdomstand. VÄRT? lika bra att slita ut eländet tyckte jag, det tyckte dock inte min tandläkare. Antar att han kan saken bättre än mig så får väl lite på det omdömmet då...
Sen blir det ju jobb till 1900, natt då jag kommer hem då ungefär. SÅ till er som inte var medvetna:
Stan har öppet till 1900 fram till jul. (bortsatt från helgen då, vilket jag förmodar att ni antog)



En tapper kämpe
PUSS♥




under granen...

Under julgranen hade jag verkligen önskat att dessa låg. Dessvärre är jag nästintill 100% säker på att dem INTE gör det eftersom att jag varken meddelat tomten eller någon annan levande varelse om att jag faktiskt vill ha dem. Hade det inte varit för att denna månad är till för att spendara sina pengar på att köpa klappar till andra hade jag redan klickat hem dem. Men JA, finns de kvar då lönen landar på kontot så kommer det vara svårt att motstå! De ropar nästan mitt namn................................HÖR NI???



HEH
hade.♥

julbord

jippi, kom just på att imorgon ska vi ut och käka julbord med jobbet och det blir great.
Å gud jag älskar julbord (till skillnad från Denise) och detta blir mitt första detta år! Förra året vet jag ej hur många jag åt, jobb på hotell där det serveras julbord resulterar i att man typ äter det varje dag hela december måndad så jag var måttligt less! nu är det andra bullar och jag ska tttryck.

Så ja, med de säger vi godnatt!

julbak

Hos oss har kvällen varit fylld med julbak -av alla slag. Slutade dock inte särskilt lyckat då det gällde att göra ischoklad för min del, som kanske var den lättaste uppgiften. Men icket, brände såklart all choklad vi hade och sedan så var den resan över, enkelt och gick på ett kick om ni känner för att prova.

Jag har fortfarande inte riktigt greppat att det är jul nästa vecka, NÄSTA VECKA? När jag var liten så kommer jag ihåg att jag gjorde ett "schema" där jag räknade ner dagarna till jul och efter varje dag, då det var dags att gå och sova kryssade jag för en ruta så att jag med spänning kunde se hur dagen D närmade sig. Gudarna vet hur mycket man längtade och hur pirrigt det var. Och för att inte glömma: självklart skulle tomten få man också, japp gröt tillagades,på med kanel och socker sedan var det bara att langa ut den på altanen för att nästa dag skåda det tomma grötfatet och med en häpen blick kolla sig runt för att kunna lista ut vart tomten hade tagit vägen och vart han kommit ifrån. Idag kanske det inte är riktigt på samma sätt men jag tycker ändå att det är viktigt att behålla julens egentliga syfte - vilket är att faktiskt njuta av varanda -vilket man absolut kan göra andra dagar också, men många gånger rullar vardagen bara på och man kanske faktiskt inte har mycket tid över för att kunna samla alla nära och kära och faktiskt bara vara.


Den här julen blir såklart lite extra spännande då vi får ser hur vår älskade skruttis reagerar mot tomten, än så länge pratar han bara gott om honom och han säger hela tiden att "Tomten kommer med paket om man har varit snäll". Hur det sedan blir då vi kommer till stundens allvar är ju en annan femma, förra året blev det inte sådär super och ett långt tag efter så var han livrädd för tomten.
Det blir till att hoppas på bättre lycka nu helt enkelt!


KRAM!

baaack

Tillbaka i skellefteå och det känns minst sagt förträffligt bra!! (förutom att J inte är här)
Men det här är ju ändå hemma och guuud vad jag bara saknar att ex kunna gå på stan och känna igen alla ansikten istället för att gå helt själv och ungefär känna igen en själ av 500.
Haha ja det kan ju låta som att jag varit borta i ett år istället för en vecka men ändå, ovant för mig och jag saknar skrutt wilmer nå så gruvligt! Blir till att pussas då jag kommer hem!

NÄ nu är det jobb
sesss!


bra torsdag

Underbara torsag. Sov ut ordentligt imorse men vaknade ändå med en sprängande huvudvärk vilket inte kändes som en särskilt bra början på dagen. Bestämde mig ändå för att dra mig upp och gå på en promenad vilket jag gjorde, huvudvärken släppte en aning och resten av dagen blev kanon!
Har hunnit med en kaffe uppe hos therese, massor av bakning, klappinslagning, matlagning och handling.
för tillfället sitter jag hos Therese och Mange och vi ska precis slå oss ner och titta på film.
Imorgon blir det att luncha med jockes mammi, en snabbis på stan och lämna ut lite CVn och på kvällen är det partyyy!!!

LOVELIFE
HADE!

härliga onsdag

Äntligen är jag tillbaka i umeå! Idag har jag hunnit ut på en långpromenad med Therese och nu har jag planer på att gå och duscha, fixa lite julgrejer i lägenheten och tillsist dra mig till stan och inhandla en hel massa saker.
Det känns bara hurhurhur bra som helst och ikväll när älskling kommer från jobbet hade jag tänkt ha klar en ny maträtt =vet ej hur resultet av det blir.

Hoppas att ni har det lika braaa som jag.
snart är det jul och det börjar vara dags att inhandla de sista julklapparna!=)

KRAAM


kan man låta bli att smälta?


tuesday!

uuuurk vilken kass uppdatering av mig! Lär dock inte bli några direkta förbättringar nu närmaste veckan för ikväll drar jag mig till umeå... kan dock säga att nyårsafton är spikad och det känns förträffligt skönt att slippa tänka på det särskilt mycket nå mer (förutom all mat som ska ordnas) med det är en annan femma.
Vad händer annars?
jodu, julklappar gör en ju jävlart pank.

puss och
kram


bra söndag

Jag har minst sagt haft en helt underbar söndag! Ledighet, sömn, bästa sällskapet och bra väder!
jag och jocke tog oss inte upp ur sängen försen kl två och det är OVANLIGT vad gäller mig, brukar i vanliga fall vara uppe långt före tio vare sig det är jobb eller inte. Det blev fika på säng och mys framför tvn tills vi beslutade oss för att gå ut på en prommis. I övrig har det bara varit en helt vanlig söndag i sin enkelhet med god mat och julgranspyntning! Nu funderar jag på att hoppa i sängen för imorgon blir det vanlig vardag igen och ingen sovmorgon överhuvudtaget! (beroende på vad man jämför med såklart)

sorry för dålig uppdatering
kram


gemig!



en säng rikare

yesss, nu har jag och jockis beställt sängen! (Jag fick inte som jag ville när det gällde att fara på en tripp dit nästa vecka) Så jag får nöja mig med en beställning istället och det må ju vara!=)
Lite fattigare blev man ju dock men det är ju en rätt nödvändigt investering så det är lixom bara att jobba ännu hårdare för att tjäna tillbaka stålarna igen! Nu känns det superduperbra och jag längtar huuur mycket som helst tills den kommer!

Nu är det till att fortsätta jobba och om en timma slutar jag och då blir det MYS med god mat och världens bästa kille ♥

Puss och kram så länge!

PS: jag är på så himla bra humör idag och jag tror att det kan ha att göra med att alla kunder jag har haft verkligen har varit bäst. TREVLIGA och på gott humör. Det är guld!!

tja

Det blev middag på waynes med camilla och erika idag och det är inte varje dag det händer!
Mysigt och mycket prat att ta igen kände jag. Nu när jag kom hem körde jag in någon slags mask i ansiktet och det skulle jag aldrig ha gjort för det vara tammefan det svåraste jag varit med om att få bort, typ värre än ketchup fläckar=not good. Ja, men nu är det iallfall borta och jag kan lugnt och stilla fortsätta att njua av min torsdagskväll vilket för mig innebär att sova!

sess


FULL.


tosdag

Jag tror inte att det är min dag idag, det började imorse med att jag bestämde mig för att cykla till jobbet. SÅ jo, jag hade ju som ställt in mig på det och allt när det senare visade sig att jag INTE hade någon cykel eftersom att den enda som stod i skjulet hade punka. Detta resulterade ju i att jag blev tvungen att gå och jag var måttligt förbannad just då. Just nu känner jag mig bara äcklig och trött och vill inget hellre än att fara hem och lägga mig i sängen för att sedan stanna där hela dagen lång. Istället får jag försöka muntra upp mig själv för ikväll blir det fika med två toppenbrudar och jag hade även tänkt hinna med lite träning.

HADE

nu är jag sugen på ikea!

Heheh, igen! Nej men allvarligt talat så är jag sjukt sugen på att fara till ikea igen, framförallt eftersom jag och jocke ska fixa en ny säng (vilket vi har talat om i typ 100år, men aldig kunnat enas om färg) men även för att det känns så himlarns mysigt att bara gå runt på ikea och bara vara! Ja, jag är väl helt enkelt ett IKEA-freak eller nått.. Egentligen så hade jag tänkt planera in en ikea vistelse i början av nya året men jag funderar nu starkt på att styra om planeringen och köra en drive dit nästa vecka isället eftersom att jag troligtvis kommer att vara långledig (det här vet inte du om älskling, men så hade jag iallfall tänkt;)) Kanske inte den bästa månaden att fara i, med tanke på alla julklappsköp som ska inhandlas men va fanken. Lika bra att köra allt på en gång, det bränner ju i plånboken i vilket fall som helst!!

Den här blir det nog mest troligt!


kärlek

Hejhej, mer fart och fläkt idag på jobbet och jag gillar´t!
Inatt hade jag en MYCKET otäck dröm och jag hade typ ont i magen till kl1200 nu på förmiddagen.
Kände bara att jag var tvungen att dela med mig av den onödiga informationen!

Tänkte bara säga en sak till:
Jag är HELT galet kär i min joakim
trots att han for igår så saknar längtar jag redan jättejättejätte mycket tills vi ses igen.

HEHE, ibland måste man ju bara få dela med sig!

Första December 2009

Fråga mig ej varifrån jag fick måndag ifrån (i mitt förra inlägg) men det visar ju rätt tydligt att man inte har någon pejling på dagarna nuförtiden, jobb härjar mest varje dag och det känns väl sisådär!
Just nu känner jag bara såhär:
-Jag måste fixa mig ett arbete i umeå så att jag någon gång kan får en ordentlig vardag.
-Jag vill styra nyårs NU, vilket jag(vi) halverst har gjort.
-Jag vill bli rik så att jag slipper tänka på ekonomin.
-Jag vill köpa tröjan från modekungen, vilket jag nog ska göra ikväll. (och jag önskar att jag kunde göra det med gott samvete)

Sådärja! Nu fick ni veta det. Men herregud vad man egentligen kan skriva ihop en lång radda av saker som man skulle vilja ha/göra/se eller alla MÅSTEN som man skapar hos sig själv. Egentligen så hade jag velat säga att jag är en människa som tar varje episod som den kommer och låter saker och ting gå mig obemärkt förbi -men icket. Nog för att det kanske inte alltid är till en nackdel men som däremot kan vara jäkligt påfrestande!
Det är sådanna gånger man ska komma ihåg att livet inte är en självklarhet!!♥




PS, jamen det var då droppen: dom har alltså höjt priser på min tröja på modekungen.se!!1 anmärkningsvärt och fruktansvärt dumt gjort hälsar jag till er på modekungen!

mondayy

Imorse får älskling hem och jag tyckte så synd om honom då han var tvungen att kliva upp TIDIGT för att hinna. Stackarn fick sitta och köra från skellefteå-umeå i mörket, nog för att det har blivit lite ljusare nu då snön verkar ha bestämt sig för att stanna.

MEN iallfall, nu är det jobb.
Puss på dig finafina J, love you!

luftslottet som sprängdes

Fullspäckad dag med utflykt och shopping till piteå med älsklingen. Supermysigt och skönt att bara vara ledig och njuta av varandras sällskap. Nu på kvällskvisten blev det bio och det var en gudagåva till film! Så till er som inte har sett den, spring NU och se. Ni kommer garanterat inte att bli besvikna och själv satt jag och spände mig hela filmen så nu har jag typ ont överallt. JA SICK jag vet men så är det med mig och spännande filmer.
NU blir det sängen för resten av veckan tillbringar jag på jobbet.

HADE!


Thanks for today honey!

RSS 2.0