just so you know

weho vilken fullspäckad helg jag tumlat omkring i!
Har kanske sammanlagt kollat, provat och enbart tänkt skor i sisådär 22timmar på 2½ dagar. JA alltså jag har ju inte direkt provat skor i 22timmar i sträck men ni hajjar. Och det bästa är att jag inte är ett dugg less, nej inte alls. Jag är bara i extas, för det är så förbannat kul! Tänkte faktiskt visa några av go´bitarna om det finns eventuellt intresse för det? eller? va??????
Nu sitter jag iallafall här efter ännu en dags arbete och ser framemot några lediga timmar imorgon.

Annars rullar ju allt på i vanlig ordning. förutom att jag börjar vara så spyless på att inte ha lägenhet och en pojkvän nära till hands att jag somliga dagar vill gräva ner mig. Men värre problem har funnit och kommer att finnas så det är bara hålla ut, de är vi ju bra på vid det här laget.♥


in action.

morning

Men då kör vi då, pigg som en lärka är jag iallafall och det kan ju vara till en fördel.
Har hunnit göra mig klar plus att jag spanat in hemnet, (inte att förglömma) det har blivit lite av en rutin dedär. Stiga upp, dricka kaffe, KOLLA hemnet, bli besviken, kolla blocket, bli besviken och sedan ta nya tag. Man behöver iallfall inte fundera på vad man ska starta morgonen med, skönt.

ha en fin helg kära ni!
KRAM



nudå.

Jag är faktiskt imponerad över hur fort dagarna går, och inte minst veckorna som tycks rusa förbi.
Imorgon är det dags för mig att sticka till stockholm -igen kan tyckas. Men denna gång får shoppingen stå på sidan för nu är det jobb som står på schemat. Men egentligen, vem har sagt att det behöver vara sämre för det?
Så jobb i sinne nudå sedan får det bli någon dags ledighet, förhoppningsvis, så jag hinner se gubben min innan man saknar ihjäl sig på riktigt. Det enda just nu är väl att man inte har packat, i vanlig ordning då. Men det har blivit en riktig klassiker dedär med att avvakta med packandet till sistaste sista stund. Vetej om det har funkat så bra hittills då jag nämligen lyckas glömma det viktigaste var och varannan gång = sköna skor och åksjuketabletter. Hehe lustigt va, skorförsäljare men ÄNDÅ får jag alltid ont i fötterna + att jag är åksjukare än jävlart allt levande som finns men lyckas trots detta att glömma ta dom där jävlarna, det slår liksom aldrig fel. Imorgon får det bli ändring på det, ska drömma om sköna skor och åksjuketabletter inatt.

Dags att avsluta.
Sköt om er!


mitt hjärta på sthlms gator ♥

vardag igen

Semestern är slut och nu är det tillbaka till vardagen som gäller.
Känns både skönt och jobbigt samtidigt, känns inte som att jag har hunnit vila ut mig i den mån jag hade hoppats på och just nu vet jag inte hur jag ska orka jobba och vara trevlig varenda dag. Men som vanligt kommer man väl in i det och allt rullar på i vanlig ordning.

Just nu finns varken motivation eller lust att blogga därav den dåliga uppdateringen.
Inläggen får helt enkelt komma spontant då de finns tid och lust.

kram på er!

20 bast

En vecka och två dagar sedan jag skrev ett ynka lilla ord här. Och jag som så fint sa att jag skulle börja blogga flitigare? jo man tackar.

IGÅÅR fyllde en viss degerman 20år och det firades med klackarna i taket så att säga. Var ju såklart även tvungen att springa in på systemet då man liksom KAN och FÅR det även om jag hade mer än tillräckligt med dricka, vilket ni kanske förstår resulterade i en inte så lagomt full tjej som tappade bort det mest i sin ägo.

Klev upp tidigt som in íiiiiiiii bara för att, slog på en diskmaskin, tvättmaskin och hela faderullan så då kände man sig ju lite nyttig iallfall, kompenserade upp med att sätta mig ner och trycka chips.

jaja, världens mest osammanhängande text
då ses vi då
när jag känner för det nästa gång
hehe

RSS 2.0